banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mezitli sevgiyle güzelleşiyor

14 Şubat Sevgililer günü Mezitli’de farklı bir yaklaşımla kutlandı.

15 Şubat 2015 Pazar 12:43
Mezitli sevgiyle güzelleşiyor
Mezitli Belediyesi Gönüllüleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, sevgiyi cadde ve sokaklara taşıdı. Klasik ‘Sevgililer Günü’nün dışına çıkan gönüllüler, sabah saatlerinde Fatih Mahallesi 30002 sokakta toplandı. Mezitli Belediyesi Çevre Temizlik Gönüllüleri tarafından ‘Temizlik saygı işidir, başaran çağdaş kişidir’ sloganıyla başlattıkları kampanya dâhilinde düzenlenen etkinliğe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eşi Sembol Tarhan ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı. Temizlik etkinliğine öncülük etmek amacıyla eline faraş ve süpürgeyi alan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan gönüllülerle birlikte cadde ve sokakları temizledi. Toplumsal duyarlılığa dikkat çekmeyi amaçlayan Başkan Tarhan’ı gören mahalle sakinleri ve esnaf örnek yaklaşımlarından dolayı teşekkür ettiler. 
MEZİTLİ’DE SEVGİ TOHUMLARI YEŞERİYOR
Gönüllülerinin anlamlı etkinliğine destek veren Başkan Neşet Tarhan kısa bir açıklama yaparak, tüm herkesi temizlik konusunda duyarlı olmaya çağırdı. Özellikle etkinliğe katılan kadınlara teşekkür eden Başkan Tarhan, “Sevgililer gününde cadde ve sokakları temizleyerek, sevgiyi yollara taşıdık. Gönüllü arkadaşlarımız, hiçbir beklentisi olmaksızın tatil gününde zamanlarını ayırıp buraya geldiler. Kadınların etkinliğe daha çok ilgi gösterdiğini görmek beni mutlu etti. Bu bir fedakârlık işidir. Herkesin bu işe katkı sunması gerekir” şeklinde konuştu. 
BAŞKAN TARHAN, “ANAHTAR KELİMEMİZ ‘ÇALIŞMAK’TIR”
Vatandaşlar arasındaki sevgi ve dayanışma gücünün önemine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Mezitli’de yaptığımız tüm çalışmalar sevgiye odaklıdır. Sevgiyle ekilen tüm tohumlar, mutluluk saçan filizlere dönüşür” dedi.  “Sivil toplum örgütlerin, derneklerin ve tüm siyasi partilerin bu tarz sosyal sorumluluk projelerine destek vermeleri gerekir. Teorik sözlerle icraat olmaz. Başarılı olmak istiyorsak her alanda birlikte çalışmalıyız. Bizim anahtar kelimemiz ‘Çalışmak’tır. Çalışmadan başarı elde etmemiz mümkün değildir”  ifadelerine yer verdi.
ARTIK YETER. ÖZGECAN SON OLSUN!
Etkinlik sonrası tüm programlarını iptal eden Başkan Tarhan, gönüllülerle birlikte Tarsus’da hunharca öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için düzenlenen protesto yürüyüşüne katıldı. Kadına şiddeti ve kadın cinayetlerini şiddetle kınayan Başkan Tarhan, “Mersin'in Tarsus İlçesi'nde vahşice katledilen, bizi ve tüm ülkeyi büyük bir üzüntüye boğan
Özgecan Aslan cinayetini nefretle kınıyorum. Ülkemizde kadınlara yönelik şiddetin sona ermesi için gerekli yasaların bir an önce düzenlenerek hayata geçirilmesi gerekir. Kadınlara yönelik taciz, tecavüz ve şiddet gibi olaylara hep beraber dur dememiz gerekir. Ben genç kızımız Özgecan Aslan’a Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuşarak, kadına yönelik şiddetin son bulmasını dilerek, suçluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini kaydetti.
ismail USTA

Anahtar Kelimeler: MEZİTLİ SEVGİ GÜZLLİK

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV