banner68

banner101

banner108
08 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİNDE GÜZELLEŞMENİN ADRESİ OLDULAR

Özel Beydağı Polikliniği, Mersin’de Dolgu, Botoks, Lazer Epilasyon, Dövme Silme, İğneli Epilasyon, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Solaryum ve diğer estetik islemleri uygulamaktadır. İlk kez 2005 yılında Mersin Çamlıbel'de güzellik merkezi olarak faaliyete geçmiş olup, Sağlık Bakanlığı’nın 15.02.2008 tarih ve 26788 sayılı yönetmelikle yurt genelinde tüm Güzellik Merkezlerini Polikliniğe dönüştürmesi neticesinde, MÜRVET BEYDAĞI ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİ olan ismini ÖZEL BEYDAĞI POLİKLİNİĞİ olarak değiştirmiş ve hizmetlerine bu ünvanla devam etmeye başlamıştır.

07 Mayıs 2015 Perşembe 19:38
MERSİNDE GÜZELLEŞMENİN ADRESİ OLDULAR
 Özel Beydağı Polikliniği, Mersin’de Dolgu, Botoks, Lazer Epilasyon, Dövme Silme, İğneli Epilasyon, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Solaryum ve diğer estetik islemleri uygulamaktadır. İlk kez 2005 yılında Mersin Çamlıbel'de güzellik merkezi olarak faaliyete geçmiş olup, Sağlık Bakanlığı’nın 15.02.2008 tarih ve 26788 sayılı yönetmelikle yurt genelinde tüm Güzellik Merkezlerini Polikliniğe dönüştürmesi neticesinde, MÜRVET BEYDAĞI ESTETİK GÜZELLİK MERKEZİ olan isminiÖZEL BEYDAĞI POLİKLİNİĞİ olarak değiştirmiş ve hizmetlerine bu ünvanla devam etmeye başlamıştır. Web sitemiz söz konusu yönetmeliğin 29. Maddesine göre sunduğumuz hizmet ile ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamında hazırlanmaktadır. Polikliniğin sahibi Mürvet Beydağı Estetik Limited Şirketi'dir. Halen Mürvet Beydağı yönetiminde 5 estetisyen, 1 hemşire ve 1 de halkla ilişkiler uzmanıyla hizmet vermektedir. Mürvet Beydağı Mersin'de 2000 yılından beri Güzellik Uzmanı olarak çalışmaktadır. Eşi Prof Dr Hüseyin Beydağı, önceleri Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak çalışırken 2011 yılında bu görevinden ayrılarak Özel Beydağı Polikliniği'nde çalışmaya başlamıştır. Aynı zamanda Medikal Estetik Hekimi olan Dr Hüseyin Beydağı tarafından yapılan başlıca uygulamalar şunlardır:

Botoks, Dolgu, Mezolifting, Saç Mezoterapisi, Bölgesel Zayıflama Amaçlı Mezoterapi, Karboksiterapi, Laser Epilasyon (Aleksandrite ve ütüleme sistemi), Laserle Dövme Silme, Kırışıklık Tedavisi, Cilt Gençleştirme, PRP (Platelet Rich Plasma), Gençlik Aşısı, Endopeel, Antiaging Uygulamaları

Ayrıca Mürvet Hanım yönetimindeki Güzellik Uzmanlarımız tarafından yapılan başlıca işlemler şunlardır:

Cilt ve vücut bakımları, Jet peel, Kalıcı Makyaj (eyeliner, kaş ve dudak), Profesyonel Makyaj, Gelin Makyajı, Manikür-pedikür, Protez Tırnak, Ağda, İğneli Epilasyon, Solaryum, Kaş-kirpik Boyama, Kirpik Perması, Bölgesel Zayıflama ve selülit giderici uygulamalar (kavitasyon, radyofrekans, soğuk lipoliz, elektroterapi, enfraruj), Vücut Analizi

VİZYONUMUZ – MİSYONUMUZ

Deneyimli kadromuzla kaliteli ve zamanında hizmet üretmek. Karşılıklı güven ve saygı ile müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır. Bu amacı gerçekleştirirken en son teknolojiyi ve bilimsel gelişmeleri takip etmek; dürüst, güleryüzlü ve modern çalışma anlayışımızla üzerimize düşen görevleri yerine getirmektir. Kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatı sunmak temel ilkemizdir.

HEMEN ARAYIN..0 537 2433399

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV