banner68

banner101

banner108
08 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Mersin Rotary Kulübü 2015 Meslek Ödülleri sahiplerini buldu

Mersin Rotary Kulübü’nün düzenlemiş olduğu 2015 Meslek Ödülleri sahiplerini buldu.

08 Ekim 2015 Perşembe 11:14
 Mersin Rotary Kulübü 2015 Meslek Ödülleri sahiplerini buldu

 

Ciğerci Saboş’un sahibi Sabahattin Uyanık, Memoş Tantuni işletmecisi Mehmet Can Yelkenaç ve Künefeci Emin Usta’ın sahibi Emin Leylak ödüle layık görülen isimler oldu.

 

Mersin Rotary Kulübü’nün 2015 yılı Meslek Ödülleri sahiplerini buldu. Mersin’de marka haline gelmiş ve isimler arasında yapılan oylamada Ciğerci Saboş’un sahibi Sabahattin Uyanık, Memoş Tantuni işletmecisi Mehmet Can Yelkenaç ve Künefeci Emin Usta’ın sahibi Emin Leylak ödüle Rotary Kulübü’nün 2015 yılı Meslek Ödüllerine layık görülen işletmeler oldu. Hilton otelinde düzenlenen törenle ödüllerini alan 3 firmanın yetkilisi, çok anlamlı bir ödüle layık görüldükleri için Mersin Rotary Kulübü’ne teşekkür ederken, Mersin için hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

BU TÜR ÖDÜLLER MERSİN’DE REKABETİ ARTTIRACAKTIR

Mersin Rotary Kulübü Başkanı Serhan Antalyalı ise ödül töreninde yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirmeyi hedefledikleri Mersin Rotary Kulübü Meslek Ödülleri’nin Mersin’de görev yapan diğer firmalar arasında rekabeti arttıracağına inandıklarını belirterek, “Bu yıl düzenlediğimiz ödül törenimizde Mersin’de marka haline gelmiş ve kendilerini kente kanıtlamış firmalara ve onların değerli yetkilileri ile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tür organizasyonlar ve ödül törenleri ile Mersin’deki rekabet ortamını arttırarak, daha kaliteli hizmet üretimi noktasında bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik” şeklinde konuştu.
​​​​​​​​​​
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV