banner68

banner101

16 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Gaziosmanpaşada olaylar 4 yaralı.

Gaziosmanpaşa'da bir etkinlik için stant açmak isteyen HDP'li grup ile başka bir grup arasında yaşanan gerginlik kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların kullanıldığı olayda 4 kişi yaralandı.

01 Haziran 2014 Pazar 22:05
Gaziosmanpaşada olaylar 4 yaralı.
 Edinilen bilgiye göre, Halkların Demokratik Partisi (HDP) üyesi bir grup, bugün Meydanı'nda bir etkinlik için stant açmak istedi. Bu sırada başka bir grup meydanda toplanan HDP'li gruba tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik kısa sürede ya dönüştü. Olay sırasında silah sesleri duyuldu. HDP üyesi 4 kişi yaralandı. 3 kişi ayakta tedavi edilirken, Ömer Delibaş adlı kişi hastanede tedavi altına alındı. Yaşanan olayı

protesto etmek isteyen HDP'li grup ile ellerinde sopalar olan diğer grup tekrar karşı karşıya geldi. Polis ekipleri müdahale ederek ikinci bir olayın çıkmasını önledi. Olaylar sırasında caddede bulunan bazı banka şubeleri ile mağazaların camları kırıldı. Çevik kuvvet polisi meydanda venın bulunduğu hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

ELLERİNDE SOPA VE DÖNER BIÇAKLARIYLA EYLEM YAPTILAR

Olayların yatışmasından bir süre sonra, 'Polise kalkan eller kırılsın' şeklinde slogan atan bir grup, hastanenin bulunduğu bölgeye yürümek istedi. Ellerinde sopa ve döner bıçakları bulunan grubun önü çevik kuvvet polisi tarafından kesildi. Grup, polis müdürleriyle görüştükten sonra cadde üzerinde İstiklal Marşı okudu ve toplu halde bölgeden uzaklaştı.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV