banner68

banner101

banner108
07 Mayıs 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Atilla Memiş’ den Bayram Kutlaması

Başhan tarımsal ürünleri A Ş Yönetim Kurulu üyesi Atilla Memiş Ramazan Bayramı dolayısı ile yayımlamış olduğu mesajında; birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşandığını belirtti.

16 Temmuz 2015 Perşembe 16:29
Atilla Memiş’ den Bayram Kutlaması
 BAŞHAN BAKLİYAT A.Ş Yönetim Üyesi Atilla Memiş Ramazan Bayramı dolayısı ile yayımlamış olduğu mesajında; birlik ve beraberliğin zirveye ulaştığı bir Ramazan Ayını daha geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşandığını belirtti.

Atilla Memiş mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörümüzün arttığı bayramlarımız, milletimizin kaynaşmasına vesile olan en müstesna günlerin başında gelmektedir. 

Bu vesileyle, idrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın Ülkemize ve Milletimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi..

ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV