banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Antalya'da skandal görüntüler!

Tarihi yapıları, kale surları ve yat marinasıyla turistlerin ilgisini çeken Kaleiçi’nin ara sokaklarında sevişen çiftler, uyuşturucu alemi yapan gençler güvenlik kameralarına yansıdı.

23 Temmuz 2015 Perşembe 16:37
Antalya'da skandal görüntüler!


Semt sakinleri kendi güvenlikleri için evlerinin girişine koydukları kameralara yansıyan görüntüleri emniyet müdürlüğüne ulaştırıp önlem alınmasını talep etti.
Antalya’nın tarihi Kaleiçi semti, dar sokakları, Anadolu Selçuklu mimari tarzında yapılan evleri, Bizans dönemi kale surları, yat marinası ve eğlence merkezleriyle hem yerli, hem yabancı turistler için bir çekim merkezi. Turistik dükkanlarıyla da dikkat çeken Kaleiçi’nin sakinleri, yıllarca yerel yönetimlerin tarihi kente yeterince ilgi göstermediğinde yakındı. Mahalle sakinleri özellikle yeterince ışıklandırma olmayan semtin gece suç ve suçluların merkezi olmasından şikayetçi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçen dönemlerde yaptığı çalışmalarla bu sorunlar kısmen çözüme kavuşturuldu.



Fakat tarihi semt bu kez ara sokaklarda uyuşturucu kullanan gruplar, sevişen çiftler ve sık sık mahalle sakinlerine saldıran grupların güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleriyle gündeme geldi.

SOKAK ORTASINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Tarihi semtte oturan ve adının açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, ara sokaklarda yaşananları evinin girişine taktığı güvenlik kamerasıyla belgeledi. Güvenlik kameralarına farklı gün ve saatlerde yansıyan görüntülerde, genç bir kadın ve erkeğin sokak ortasında sevişmesi ve cinsel ilişkiye girmesi saniye saniye görülüyor. Başka bir görüntüde ise aynı sokağa gelen başörtülü genç bir kadının yine erkek arkadaşıyla oturduktan sonra sevişmesi yer alıyor.

ÖNCE SEVİŞTİLER

Güvenlik kamerasına yansıyan başka bir görüntüde ise sokağa gelen genç çift önce ayakta sevişmeye başlıyor. Bir süre sonra genç kadın yere otururken, erkek arkadaşı sırtını dönerek sokağa çişini yapıyor. Bu sırada sokaktan geçen bir kişi, bu konuda kendisini uyarıyor. Ancak çift kendilerini uyaran kişiyle tartışıyor.

UYUŞTURUCU ALEMİ

Kaleiçi’nde aynı sokakta güvenlik kamerasına yansıyan diğer bir görüntüde ise bir grup genç uyuşturucu alemi yapıyor. Yaşları 15’in üzerinde olan, aralarında kızların da bulunduğu grup, sokak ortasında esrar içiyor. Sardıkları esrarlı sigaraları içen grup üyeleri daha sonra dağılıyor. Yine aynı sokakta çekilen bir görüntüde ise bir gencin sokağa gelerek esrarlı sigara içmesi yer alıyor. Akşam saatlerinde çekilen bir görüntüde ise sokakta toplanan grup içki alemi yapıyor.

Konuyla ilgili bölgede önlem alınması için çeşitli kurumlara dilekçeyle başvurduğunu kaydeden sokak sakini, sonuç alamadığını söyledi.
Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: AntalyaSkandalGörüntüler

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV