banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Son dönemlerin modası agario gir ve oyna

Şimdilerde internet üzerinde oynanan oyunlar çok moda.

10 Eylül 2015 Perşembe 08:41
Son dönemlerin modası agario gir ve oyna
Geçtiğimiz senelerde çocuklar dışarıda arkadaşları ile oyun oynamayı tercih eder iken yeni nesilde teknoloji ile birlikte artık bilgisayar ve cep telefonlarından istediği her yerde türlü türlü oyunlar oynayabilmekte. İnternetin getirdiği nimetlerden biri olarak bahsedebileceğimiz online oyunların sayısı her geçen gün artar iken son dönemlerde tarayıcı üzerinden bilgisayara kurulum yapılmadan oynana agario oyunu çok moda. Dünyanın her köşesinden rakipler ile oynayabileceğiniz agario oyununda temel prensip ise yem olmamak. Agario oyununu ister tek başınıza oynayabilir, isterseniz de arkadaşlarınız ile klan kurarak oynayabilirsiniz.

Agar oyununu biraz açıklamak gerekir ise oyun başlangıcında sizlere verilen küçük bir topu, oyun içerisinde hazır olan yemleri ve sizden küçük olan topları yiyerek kendi topunuzu büyütmeye çalışmaktır. Oyun içerisinde izleyeceğiniz stratejiler ile rakiplerden kaçmalı, mouse u çok iyi kullanarak kendinizi rakiplerinizden korumalısınız. Agar oyununda oyunu daha güzel hale getiren bölünme ve yem atma özellikleri de dikkat çekiyor.

Agario oynamak için ücretsiz pek çok server bulabilirsiniz. Bu serverların hemen hemen hepsi pek çok özelliği kısıtlayarken milyonlarca kişinin tercih ettiği http://agario.link/ adresinde tüm özellikler ile hazırlanan agario oynamak mümkün. Siteye üye olarak klan kurup arkadaşlarınız ile oynayabilir veya kendinizi çok iyi hissediyorsanız tek başınıza yüzlerce rakibe karşı kendi topunuzu büyütmek için uğraş verebilirsiniz. Agario oyunundan zevk almak istiyorsanız biraz sabırlı olmalısınız.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Internet.oyun

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV