banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Yönetime Doğru

9 yıldan bu yana Mersin İdmanyurdunun Başkanlığını yapan ve takıma ilkleri yaşatıp 28 yıl sonra süper lig özlemini tattıran Başkan Ali Kahramanlının istifası ile boşalan başkanlık için geri sayım başladı.

16 Aralık 2015 Çarşamba 19:53
Yönetime Doğru

“Yalnız bırakıldım” ”maddi yönden yıpratıldım” “kimse takıma sahip çıkmıyor ”diyerek başkanlıktan istifa eden Mersin İdmanyurdu başkanı Ali Kahramanlı “yarın çok geç olabilir. Her geçen gün takımımızın aleyhine. Acil önlemler alınmalıdır” dedi. Antalya mağlubiyetine de değinen Kahramanlı” Antalya’da maça çok iyi başladık ancak 2-0 lık galibiyetimizi koruyamadık. Futbolcularımız maddi yönden biraz desteklense yalnız bırakılmasaydı Antalya deplasmanında kazanan biz olurduk ”dedi. Kahramanlı her şeye rağmen kümede kalmak için şanslarının sona ermediğini söyledi.

YÖNETİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kahramanlının görevden istifasının ardından bu güne kadar süren belirsizliğin halen sona ermemesi taraftarları tedirgin ederken en sevindirici haber yine başkan Ali Karamanlı’dan geldi. Başkan Kahramanlı Büyükşehir Belediye cephesinin takımı yalnız bırakmamak çabası içerisinde olduğunu belirterek ”sanırım bir ya da iki gün içerisinde Mersin İdmanyurdunun sahipsizliği sona erecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kurmaylarının Kırmızı Lacivertli ekibimize sahip çıkacakları haberleri kulağımıza geliyor. Bir an önce Başkanın belirlenmesi durumunda futbolcularımız moral bulacak ve kazanmaya başlayacaklardır ”dedi.

SENAN İDİN BAŞKAN GİBİ

Öte yandan edinilen bilgide İş Adamı Senan İdin ’in başkan olacağı söylentileri Mersin taraftarlarını heyecanlandırdı. Senan İdin Başkan Mersin İdmanyurdu Şampiyon” diyen taraftarlar “Senan İdin bey efendi Mersin’imizde kazanıp Mersinimize faydalı olan bir iş adamı. Başkan olması Mersin İdmanyurdu’na büyük katkı sağlar. Biz inanıyoruz ki Senan İdin Başkanlığındaki bir yönetim Büyükşehir Belediyemi zinde desteği ile kesinlikle puan sıralamasında yükselişe geçen ve küme düşmez” yorumunu yapıyorlar.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV