banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Yıldırım Demirören yeniden başkan

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda kullanılan 219 oyun 214'ünü alan Yıldırım Demirören yeniden başkanlığa seçildi.

25 Haziran 2015 Perşembe 15:59
Yıldırım Demirören yeniden başkan


Adaylık listelerinin ıslak imzalarını inceleyen Divan Başkanlığı, 26 mükerrer imzanın olduğunu açıklarken, Yıldırım Demirören'in 214 imzasının, Haluk Ulusoy'un ise 39 imzasının bulunduğunu bildirdi.

Bu sonuçla yeterli imzaya ulaşamayan Haluk Ulusoy'un seçime girmesi mümkün olmadı. Böylelikle genel kurula tek aday olarak girmesi kesinleşen Yıldırım Demirören'in yeniden başkanlığı da sandıklar açılmadan gerçekleşmiş oldu.

Demirören yaptığı teşekkür konuşmasında, futbol camiasının büyük bir  aile olduğunu belirterek, "Bizi de bu aileye başkan seçtiniz. Biz kardeşiz.  Kollarımız herkese açık, bundan bir şüpheniz olmasın. Bu genel kurulun bize  yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle,  heyecanla görevimizi yerine getireceğiz" diye konuştu.


İşte Yıldırım Demirören'in listesi
Başkanvekilleri: Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli
 
Yönetim Kurulu: Cengiz Zülfikaroğlu, Erhan Kamışlı, Alaattin Aykaç, Ahmet Gökçek, Mustafa Çağlar, İbrahim Usta, Ali Düşmez, Kaan Terzioğlu, Arif Koşar, Yaşar Aşçıoğlu
 
Yedek Üyeler: Ziya Erbaş, Mete Düren, Selahattin Aydoğdu, Serhat Soysal, Atilla Bingöl, Ertuğrul Dindar, Ömer Sarılar, Saliha Kübra Kabaali, Bayram Yüksel, Mustafa Küçükmeral

Demirören genel kurulda konuştu
 
KURUL ÖNCESİ GERGİNLİK
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Mehmet  Baykan, delegelere ve salonda bulunan misafirlere açılış konuşmasını yaptı. Başkan adaylarından Haluk Ulusoy ile oğlu Saffet Ulusoy'un otele  girişi sırasında gerginlik yaşandı.
 
Güvenlik görevlileri, akreditasyon kartı olmaması sebebiyle Saffet  Ulusoy'un genel kurulun yapılacağı kata çıkmasına engel olmak istedi. Haluk  Ulusoy ve Saffet Ulusoy, güvenliğin ilk müdahalesinden geçerek, genel kurulun  yapılacağı kata çıktı. Burada bir kez daha durdurulan Haluk Ulusoy ve ekibi, kısa  süren tartışmanın ardından salona girerken, oğul Ulusoy ise otelin lobisine indi.
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV