banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

TÜFAD'dan Türkiye Şampiyonuna Yemek

Mersin Tüfad Şubesi tarafından tertiplenen yemekte Türkiye Şampiyonu olan U-15 Akdeniz Belediyespor takımına şampiyonluk yemeği verildi.

05 Mayıs 2016 Perşembe 08:30
TÜFAD'dan Türkiye Şampiyonuna Yemek
 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin şubesi ve yönetiminin düzenlediği geleceğin yıldızları olarak gösterilen genç yetenekleri Onura etmek adına  U-15 Türkiye Şampiyonu olan Akdeniz Belediyespor  takımına TÜFAD Mersin Şubesi tarafından Göçtü restoranda yemek verildi.

Akdeniz Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Yıldırım buralara gelmek için çok büyük emek sarf ettik.Emeklerimizin karşılığını aldık. Hedefimiz diğer kategoriler de daha büyük hedeflere yoğunlaşmak istiyoruz. Bizim için emeğini hiçbir zaman eksik etmeyen belediye başkanımıza ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.Ayrıca bu akşam bizleri onurlandıran Tüfad Mersin şube Başkanımız Mesut Bilir ve yönetimine bu yemekten dolayı teşekkür ederim.

TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir,Ümit hocamızın çok büyük emekleri var. Bugün bu tablo ile gurur duyduk. Akdeniz Belediyespor Üreten ve ürettiğini değerlendiren bir takım olma yolunda başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum."dedi.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV