banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Trabzonspor'da Süleyman Hurma görevinden istifa etti

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa ettiğini açıkladı

30 Temmuz 2015 Perşembe 18:51
 Trabzonspor'da Süleyman Hurma görevinden istifa etti
Kaleci Onur Kıvrak'ın dün kadro dışı bırakılması kararını veren Sportif Direktör Hurma, Makedonya'dan İstanbul'a geldi. Havalimanında basın mensuplarının, İstifa ettiğiniz söyleniyor sözleri üzerine Hurma, Evet doğru dedi.
 
Süleyman Hurma, sözlerine şöyle devam etti;
 
Trabzonspor için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Bütün hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım. Ama Trabzonspor camiası, taraftarı kendisi için başka bir durum arz ediyorsa, onu da kendileri bilir. Yapabileceğim bir şey yok. Bu konuyla ilgili daha geniş açıklamayı sonra yapacağım
 
SÜLEYMAN HURMA KİMDİR?
 
Süleyman Hurma 1964 Refahiye/Erzincan doğumlu Süleyman Hurma Trabzonspor sportif direktörü idi. Kayserispor’da genel menajerlik de yapan Süleyman Hurma Erzurumspor,Trabzonspor ve Samsunspor kulüplerinde yöneticilik yapmıştır. Süleyman Hurma, bir dönem Türkiye Gazetesi’nde Spor Yazarlığı da yapmıştır.
 
 
HER ŞEY ONUR KRİZİYLE BAŞLADI
 
Takımın yaptığı antrenmana katılmayan Recep Onur Kıvrak'ın önce izinli olduğu söylenmiş. Ancak gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine Sportif Direktör Süleyman Hurma, antrenman sahasından ayrılırken, "Onur'a morali bozuk olduğu için izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" ifadesini kullanmıştı.
 
Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın,akşam antrenmanı öncesinde otelde Sportif Direktör Süleyman Hurma ile henüz bilinmeyen bir konuda tartışma yaşadığı ve bu olayın ardından Hurma tarafından antrenmana çıkmasının istenmediği ileri sürülmüştü
 
KADRO DIŞI BIRAKILDIM
 
Konu ile ilgili 61 Saat'e açıklama yapan Onur Kıvrak "Süleyman Hurma ile aramızda bir tartışma yaşandı. Kadro dışı bırakıldım. Şu anda İstanbul'a dönüyorum. Benim için önemli olan her zaman Trabzonspor'dur. Her şey düzelecektir, buna inanıyorum. Taraftarlarımız gönlünü ferah tutsun. İlerde açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı.
 
ONUR KIVRAK'TAN SÜLEYMAN HURMA'YA: BEN KAPTANIM, İSTEDİĞİM GİBİ YÜRÜRÜM!
 
Bu arada Onur Kıvrak ile Süleyman Hurma arasındaki tartışma şöyle gelişti:
 
Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı. Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"
 
İSTANBUL'A GELDİ
 
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Rabotnicki takımıyla yapacağı maç için Makedonya'da bulunan Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve bordo-mavili takımın kampından ayrılan Onur Recep Kıvrak, İstanbul'a geldi.
 
Üsküp'ten Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 27 yaşındaki futbolcuyu, burada Trabzonspor taraftarı karşıladı. Onur Recep Kıvrak'ı omuzlara alan taraftarların "Onur'u satanı biz de satarız" tezahüratı sonrası bordo-mavili kalecinin gözlerinin dolduğu gözlendi.
 
Kendisine gösterilen büyük ilgi karşısında havalimanında taraftara seslenen Onur Recep Kıvrak, "Kişiler geçici, Trabzonspor kalıcıdır. Önemli olan Trabzonspor. Bize görev verildiği sürece görevimizi yaparız" ifadelerini kullandı. Bordo mavili taraftar ise bunun üzerine "Onur'u satanı biz de satarız", "Onursuzlar gidecek Onur kalacak" tezaühratlarında bulundular.
 
Onur Recep Kıvrak, daha sonra kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV