banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

“TARAFTARIMIZA BORCUMUZ VAR”

Mersin İdmanyurdunun yeni yönetim kurulu üyesi Engin Şahin ilk açıklamasını taraftarlar için yaptı.Şahin”kümede kalacağız ve Avrupa müsabakalarına gideceğiz hedeflerimiz büyük”dedi.

12 Ocak 2016 Salı 14:49
 “TARAFTARIMIZA BORCUMUZ VAR”
 Mersin İdmanyurdu Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni oluşturulan yönetime seçilen Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, Mersin halkının kendilerinden çok şey beklediklerini bildiğini ifade ederek, “Kimse merak etmesin. Bu yeni yönetim, kulübümüzü krizden kurtarıp, düzlüğe çıkaracaktır” dedi. Mersinlilerin ve Mersin İdmanyurdu’lu taraftarların krizden çıkış için büyük umut olarak gördükleri Olağanüstü Genel Kurul’un ardından oluşan yeni yönetim listesi, taraftarı ve camiayı fazlasıyla memnun etti. Yeni yönetimin içinde yer alan Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Şahin, Genel Kurul’un ardından ilk açıklamasını yaptı. Şahin, tüm Mersin’e umut saçan değerlendirmelerde bulundu. Öncelikli hedeflerinin bu sezon Süper Lig’de kalmak olduğunu ifade eden Dr. Engin Şahin, “10 puanımız var. Bu ilk bakışta umut kırıyor ama üstümüzdeki takımlara bakınca o kadar da umutsuz durumda değiliz. 3-4 maçlık bir seri galibiyetle bir anda üst sıralara tırmanırız. Yönetim olarak önceliğimiz Süper Lig’de tutunmak” dedi.

“BÜYÜK SIKINTILAR VAR, BU SIKINTILARI AŞACAĞIZ”

Çok zor bir göreve geldiklerini ifade eden Mersin İdmanyurdu Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Engin Şahin, “Genel Kurul’da açıklandı, kulübümüzün 75 milyon borcu var. Bu büyük bir meblağ. Bizler bu borcu bilerek göreve geldik. Bu borcun da altından kalkabileceğimize inanarak, bu göreve talip olduk. Sistemli yönetim anlayışımızla önceki dönemlerden gelen bu borcu temizleyip, takımımızı ekonomik anlamda düzlüğe çıkaracak çalışmaları hayata geçireceğiz. Buradan şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum; tüm Mersinlilerin içi rahat olsun, biz bu sıkıntıları çözeriz, takımımızı da ligde tutarız. Cefakâr taraftarımıza, o kötü gün dostu taraftarımıza yöneticiler olarak Avrupa borcumuz var. Bu hedeflerle yönetime geldik” açıklamasını yaptı.

BİZ FARKLI YÖNETİMİZ

Yeni dönemde yönetimin çok farklı çalışacağını ifade eden Dr. Engin Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeni dönemde idari anlamda farklı bir Mersin İdmanyurdu yönetimi ortaya koymayı hedefliyoruz. Halkla daha içi içe ve bizim en çok üstünde durduğumuz şeffaf bir yönetim anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Kulübün gelirinden giderinden, alacağından vereceğinden, projelerinden herkesin bilgisinin olması için aylık bilgilendirme toplantısı yapacağız. Artık Mersin’imizin gururu takımımızı gerçek anlamda tüm Mersin halkı birlikte yönetecek, birlikte sıkıntıları paylaşacak, birlikte başarıları sahiplenecek. Tüm Mersin halkına ve İdmanyurdu’nun cefakâr taraftarına selam olsun, Allah yardımcımız olsun.”

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV