banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Şeytanlar Arslan’ı bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri spor deplasman galibiyeti ile moral bulan Mersin İdmanyurdu, ligin 21. haftasında sahasında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Bu gün Hilton otelde kampa girdi. Maç saatini bekleyen Kırmızı Lacivertli ekipte tedavisi süren Wellinton ile Murat Ceylan kadroda yer almıyor..

11 Şubat 2016 Perşembe 16:22
Şeytanlar Arslan’ı bekliyor
 Yarın saha ve seyircisi önünde Süper ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı ağırlayacak olan Mersin İdman yurdunda tüm hazırlıklar tamamlandı. Dün alt yapı takımıyla özel maç yaparak geçiren Kırmızı Lacivertli ekipte Murat Ceylan ile Wellinton dışında cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Ümit Özat nezdinde çalışan Kırmızı Lacivertli futbolcuların hırslı ve neşeli antrenmanları taraftar ve yöneticileri Galatasaray maçı öncesi umutlandırdı. Bu sabahtan itibaren Galatasaray maçı için Hilton otelde kampa giren Mersin’li futbolcular galibiyet için söz verdiler.

ÖZAT UMUTLU

Yarınki Galatasaray ve daha sonraki maçlar için konuşan Mersin İdmanyurdun Teknik direktörü Ümit Özat Galatasaray maçını da kazanacaklarını iddia etti. Süper ligde ve alt liglerde yapılan maçları incelediğini belirten Özat ”görülüyor ki her takım her takımı yenecek güçte. Bir 3.lig takımı Diyarbakır Amedspor sürprizler yapabiliyor. Bizim kaliteli ve tecrübeli oyuncularımız var neden biz üst üste galibiyetler ve puan ile puanlar alıp sürpriz yapmayalım. Mersin İdmanyurdu köklü bir takım. Önce Galatarasay’ı yenip daha sonrada Beşiktaş tan puan almanın hesaplarını yapıyoruz ”dedi.

DÜŞMEYECEĞİZ

Mersin İdmanyurdunun kümede kalacağını iddia eden diğer bir isim ise Préjuce Nakoulma.Takımının puan sıralamasında en alt sırada yer almasının üzüntüsünü yaşadığını belirten Préjuce Nakoulm “Şu anda tek düşüncem takımın başarısı. Takım olarak buna motive olmuş durumdayız. Çok sıkıntılı günler yaşadık. Yeni yönetimimiz ve yeni hocamızla iyi bir hava yakaladık. Bu yüzden bu tür söylentilere kulak asmıyorum ve hocam görev verdikçe elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” diye konuştu. 

MORAL TATLISI

Yarın oynanacak olan Galatasaray maçı öncesinde futbolculara tatlı ikram edildi. Mersin Emniyet Müdürü Dr.Rahmi Baştuğ tarafından Spor Güvenlik Müdürlüğünün getirdiği tatlı Kırmızı Lacivertli futbolculara ikram edildi. Tevfik Sırrı Gür stadyumunda ki ikrama teşekkür eden Mersin İdmanyurtlu futbolcular “emniyet müdürümüze ve personeline teşekkür ediyoruz.Bize güvenen taraftarlarımızında desteği ile yarın Galatasaray karşısında galip gelerek bizde 3 puanı hediye edeceğiz”dediler.

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: MİY.GALATASARAY

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV