banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Serttaş”biz hazırız”

Pazar günü Süper ligin ilk maçında saha ve seyircisi önünde Beşiktaşı ağırlayacak olan Mersin İdmanyurdunda bu karşılaşmanın hazırlık çalışmalarının tamamlandığı açıklandı.

13 Ağustos 2015 Perşembe 15:03
Serttaş”biz hazırız”

Beşiktaş maçından mutlak puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini belirten Kırmızı Lacivertli ekibin futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş “lige galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.Sertaş” görüldüğü gibi tarih tekerrür etti ve geçtiğimiz sezon gibi yine lige Beşiktaş maçı ile başlıyoruz.Geçtiğimiz sezon sahamızın zeminin kötü olması şansız bir golü kalemizde görmemiz bize mağlubiyeti getirmişti.Ama bu sezon şartlar bizden yana.Bu karşılaşmadan galip ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

AVANTAJ BİZDEN YANA

Saha ve seyirci avantajlarının kendilerinden yana olduğunu da vurgulayan Ahmet Serttaş”taraftarlarımızda futbolcularımız gibi bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandı. Kuruluş yıldönümümüzün Beşiktaş maçına denk gelmesi de bizde ayrı bir heyecan yaratıyor. Hazırlanan formaları giyecek olan taraftarlarımız arena stadında muhteşem gözükecekler.”Hep destek tam destek! Parolası ile stadı dolduracak olan taraftarlarımız bizim en büyük güvencemizdir”diye konuştu.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV