banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Şampiyon Sporcularımız Vali Çakacak Tarafından Ödül

Güney Kore’de düzenlenen ‘Askeri Olimpiyat Oyunları’nda ve Fransa’da düzenlenen ‘Yıldızlar Avrupa Taekwando Şampiyonası’nda şampiyon olarak, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden milli sporcular, Vali Özdemir Çakacak tarafından ödüllendirildi.

09 Aralık 2015 Çarşamba 14:07
Şampiyon Sporcularımız Vali Çakacak Tarafından Ödül
 Atıcılık branşında Dünya Şampiyonluğu bulunan ve geçtiğimiz Ekim ayında Güney Kore’de düzenlenen ‘Askeri Olimpiyat Oyunları’nda olimpiyat şampiyonu olan Yusuf Dikeç ile geçtiğimiz Temmuz ayında Fransa’da düzenlenen ‘Yıldızlar Taekwando Avrupa Şampiyonası’nda 59 kiloda Avrupa Şampiyonu olan ve geçtiğimiz Ağustos ayında Dünya Taekwando Federasyonu (WTF) tarafından yine Güney Kore’de düzenlenen ‘Dünya Yıldızlar Taekwando Şampiyonası’nda Dünya ikinciliğini elde eden Huri Korkut’u makamında kabul eden Vali Çakacak, uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atan şampiyon sporcuların mutluluklarına ortak oldu.
Vali Çakacak, “ Çok Daha Fazla Başarılı Milli Sporcu Görmek İstiyoruz. ”
Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak bu büyük başarının haklı gururunu yaşayan sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Vali Çakacak,  sporcuların elde ettiği başarıların son derece önemli olduğunu ifade ederek, “ 2013 yılında Mersin’de gerçekleştirilen XVII. Akdeniz Oyunları ile kentimiz birçok modern spor tesisine kavuştu.  Uluslararası alanda elde edilen bu başarılar aynı zamanda bu tesislerin Mersin’e, Ülkemize ve Türk sporuna ne kadar önemli hizmetler sunduğunun da göstergesidir. İnşallah bu tesislerle çok daha fazla başarılı milli sporcu görmek istiyoruz.

Bugün bir araya gelmemize vesile olan Milli sporcularımız hem Mersin’imizi, hem de Ülkemizi uluslararası arenada temsil ettiler, milli formayla müsabakalara çıktılar ve elde ettikleri başarılarla şanlı bayrağımızı göndere taşıyarak İstiklal Marşımızı söylettiler. Bu sporcularımızı sizlerin de önünde ödüllendireceğiz ki gelecek kuşaklara ve diğer sporculara örnek teşkil etsin ” şeklinde konuştu.
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV