banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Reklam Kokan Hareketler

Mersin İdmanyurdu’nun bu sezon küme düşeceğine kesin gözüyle bakan bir gurup taraftar, atanmış ve seçilmişlere seslenerek, “Başkanın istifası ile ortalığı boş bulduğunu zanneden bazı işadamları kendileri yardım yapmadan, yardım çağrısı yapıyor. Bu girişimler reklam kokan hareketler. Artık icraat vaktidir. Mersin küçük yer herkes birbirini iyi tanır. Takımla ilgili konuşan ve bir girişimde bulunanlar dikkat etsin. Bu kulüp hepimizin” uyarısında bulundular.

17 Aralık 2015 Perşembe 22:16
Reklam Kokan Hareketler
 Sezona kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 15 karşılaşmadan sadece 2 galibiyetle ayrılan Kırmızı Lacivertli ekipte dibe çöküş süratle sürüyor. Transfer yasağı nedeni ile mevcut kadro ile yola devam eden Mersin İdmanyurdu’nda Başkan Ali Kahramanlı’nın maddi desteksiz kalması, futbolcuların alacaklarının zamanında ödenmemesi düşüşün ana sebebi olarak göze çarpıyor. Başkan Ali Kahramanlı ”maddi desteği bırakın manevi destek bile görmedim ”diyerek görevinden istifa edip, kulübe sahip çıkılmasını istedi.

SESSİZLİK HAKİM

Bazı çevreler sahipsiz olduğunu söyledikleri Mersin İdmanyurduna sahip çıkılması için yönünde toplantılar yaparken, mevcut toplantılarda takımın başına kimin gelebileceği yönünde de fikir alışverişinde bulunuyorlar. Ancak Mevcut toplantılarda hiç kimsenin takımın başına gelmek için bir adım atmadığı belirtiliyor.

ÖNCE SİZ SAHİP ÇIKIN

Mersin’de işadamları ve bürokratlar arasında konuşulan konuların başında Mersin İdmanyurdu geliyor. Herkes takıma sahip çıkılmadığı yönünde beyanda bulunurken, çağrıyı yapanlardan bazılarının kendilerinin bir yardımda bulunmamış olması tepkilere neden oluyor. Takımı sürekli yakından takip ettiklerini belirten bazı taraftarlar kimi işadamlarının takımı reklam amaçlı, sıçrama noktası olarak kullanmak istediğine dikkat çekerek, “Bazı işadamları var ki adam sanki kendisi büyük yardım yapmış gibi hareket ediyor. Gören de sanki Ali Kahramanlı’nın yanında yer almış sorunlarla o da boğuşmuş. Öyle hareket edip prim yapmaya çalışanlar var. Mersin küçük şehir herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor” uyarısında bulunuyorlar.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV