banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Özat: “Zor Bir Dönemden Geçiyoruz"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, umutsuzluğa düşmeden ligin son maçına kadar çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

27 Şubat 2016 Cumartesi 20:15
Özat: “Zor Bir Dönemden Geçiyoruz
 "İyi başladığımız ama kötü bitirdiğimiz bir maç oldu. 10 kişi kalmamıza rağmen gole kadar oyunun akıbeti elinde olan taraf bizdik. 0-0 iken Khalili'nin topu vardı. Geldiği köşeye topu bıraksa çok farklı olurdu. Birinci golden sonra hakimiyeti rakibe teslim ettik. Bu çok da güzel bir şey değildi. Zor bir dönemden geçiyoruz. Belki herkes umudunu yitirmek üzere duruyor. 

"Bir takım şeyleri de ifade etmek istiyorum. Bunu sizin de bilmeye hakkınız var. Biz de çalıştığımız sürede gecemizi gündüzümüze katarak bu takıma her şeyimizi vermeye çalışıyoruz."

'Adam PTT'ye gitmek istiyor'


"Bir oyuncu düşünün ilk yarı üç maç oynamış, ikinci yarı bütün maçlarda süre vermişsiniz, adam PTT 1. Lig'e gitmek istiyor, dünyası bu kadar. Bir oyuncu düşünün, Süper Lig maçı var, televizyonda PTT 1. Lig maçı kadrolarına bakıyor, dünyası bu kadar. Bunlar 6 maçın 6'sında şans verdiğim oyuncu, ama onlarla mücadele etmeye mecburuz, bu bir gerçek. "

'Yine kadroyu değiştirdik'

"Geçen hafta Sinan ile başlamak istedik ama rahatsızlandı. Kimseye söylemeden maç sabahı kadroyu değiştirmek zorunda kaldık. Bugün Serol'la başlayacaktık, o da maç öncesi bir rahatsızlığının olduğunu söyledi. Yine kadroyu değiştirdik. Ben 32 yaşında hocalığa başladığımda o yaşıma kadar 17 yıl profesyonel futbol oynadım. "

'Şimdiki nesil farklı'


"Bizim bir sakatlığımız olduğu zaman hocaya söylemeye çekinirdik. Bir antrenman kaçırırsak hoca oynatmaz mı korkusu vardı. Şimdiki nesil farklı. İyi başladığımız bir şey iyi devam etmiyor. Devam ettirebiliriz, bu bir bütün. Bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Sahil kentlerinde tribünleri doldurmak zor oluyor. Taraftar hiçbir zaman takımına küsmez. Avrupa'da da, dünyada da böyle. Haftanın ilk maçı bizim, yine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Umutsuzluk yok"
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV