banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Özat ”transfer olmasa da olur”

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat transfer tahtasının kapalı olması hakkındaki düşüncelerini özetledi. Mevcut kadronun kalitesine ve futbolcu sayısının fazlalığına güvendiğini belirten Özat “transfer olmasa da olur ”dedi.

27 Ocak 2016 Çarşamba 14:22
Özat ”transfer olmasa da olur”
 2. Yarıya teknik direktör Ümit Özat’la başlayan Mersin İdmanyurdunda mevcut kadronun korunması ve kümede kalınmasının hesapları yapılıyor. Önce olağan üstü genel kurula giden Kırmızı Lacivertli ekip 8 yıl başkanlık görevini başarı ile yaptıktan sonra istifa eden Ali Kahramanlı’dan boşalan başkanlığa Hüseyin Çalışkan’ı getirdi. Vakit kaybetmeden kolları sıvayan Başkan Çalışkan ve ekibi teknik direktörlük sorununu Ümit Özat’ı göreve getirerek çözdü. Transfer yasağının sona ermesine rağmen biriken borçları ödeyemeyen Başkan Çalışkan ve Ekibi mevcut futbolcu kadrosuyla yola devam etme kararı aldı.

TRANSFER YOK

Mevcut kadro ile Kırmızı Lacivertli ekibi kümede bırakacağını iddia eden teknik patron Ümit Özat uyumsuzluk sorununun bir an önce çözülmesi durumunda rakiplerinin korkulu rüyası olacaklarını söyledi. Özat ”takım sezon başından bu yana maddi çözümsüzlükler yaşamış buda futbolculara yansımış ve başarısızlığa abone olunmuş. Ben futbolcularıma her şeyin maddiyat olmadığını anlatıyorum. Son oynadığımız Akhisar maçı ile futbolcularım lige geri döndüler. Aynı mücadeleyi aynı oyunu sergilersek yenemeyeceğimiz takım yok artık her maç bizim için büyük nem taşıyor. Başkan Hüseyin Çalışkan ve futbol şube sorumlularımızdan büyük destek görüyorum”

ANTALYADA KAMP

Önümüzdeki cumartesi günü Kayseri deplasmanında Kayserisporla zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Mersin İdmanyurdunun teknik direktörü Ümit Özat bu maç ın kendileri için kader maçı olduğuna dikkat çekti. Özat” bu maçın hazırlık çalışmalarını Antalya’da kamp yaparak sürdüreceğiz. Antalya’da güç topladıktan sonra rakibimiz Kayseri spor deplasmanına gideceğiz. Bu maçı kazanırsak önümüz açık olur. Hedefimize ilerleriz. Kısacası bu maç bizim için hayati önem taşıyan bir karşılaşma olacak. Taraftar desteği istiyorum” dedi.

 

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: ümit özat.miy

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV