banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

NİHAYET KAZANDIK….

Sezon başından bu yana bir tek galibiyete sahip olan Mersin İdmanyurdu 2.galibiyetini Rizespor’u 3-0 lık net bir skorla yenmeyi başardı. İlk kez ideal kadrosu ile sahaya çıkan Kırmızı Lacivertli ekipte ilk kez saha ve seyircisi önünde kazanma hırsı vardı. Rizespor karşısında adeta zaman zaman oyunun kontrolünü kaybeden Kırmızı Lacivertli ekip rakibinin ataklarına mani olamadı. Gününde olan Mersin kalecisi Muammer ve direkler Rize’ye gol imkânı tanımadı. Haklı galibiyetin ardından Mersin İdmanyurdu yönetimi karargâh olarak kullandığı Mezitli Madoda acilen toplandı. İlk kez eksiksin toplanan Kırmızı Lacivertli yönetimde başkan Ali Kahramanlının yüzünün güldüğü görüldü. Başkan Kahramanlı ”artık lige geri döndük. Bundan böyle sahada sorunsuz bir Mersin İdmanyurdu rakiplerin korkulu rüyası olacaktır. Puan sıralamasında ise çıkışımız sürecek” dedi. Başkan vekili Hikmet Kayada maç sonrası “haklı bir galibiyetin elde ettik futbolcularımızı kutluyorum bizi ve taraftarlarımızın coşkusuna ortak oldular ”yorumunu yaptı.

07 Aralık 2015 Pazartesi 15:18
NİHAYET KAZANDIK….
 Sezon başından bu yana bir tek galibiyete sahip olan Mersin İdmanyurdu 2.galibiyetini Rizespor’u 3-0 lık net bir skorla yenmeyi başardı. İlk kez ideal kadrosu ile sahaya çıkan Kırmızı Lacivertli ekipte ilk kez saha ve seyircisi önünde kazanma hırsı vardı. Rizespor karşısında adeta zaman zaman oyunun kontrolünü kaybeden Kırmızı Lacivertli ekip rakibinin ataklarına mani olamadı. Gününde olan Mersin kalecisi Muammer ve direkler Rize’ye gol imkânı tanımadı. Haklı galibiyetin ardından Mersin İdmanyurdu yönetimi karargâh olarak kullandığı Mezitli Madoda acilen toplandı. İlk kez eksiksin toplanan Kırmızı Lacivertli yönetimde başkan Ali Kahramanlının yüzünün güldüğü görüldü. Başkan Kahramanlı ”artık lige geri döndük. Bundan böyle sahada sorunsuz bir Mersin İdmanyurdu rakiplerin korkulu rüyası olacaktır. Puan sıralamasında ise çıkışımız sürecek” dedi. Başkan vekili Hikmet Kayada maç sonrası  “haklı bir galibiyetin elde ettik futbolcularımızı kutluyorum bizi ve taraftarlarımızın coşkusuna ortak oldular ”yorumunu yaptı.

KORKMAZ”HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET”..

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u 3-0 yenen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Bülent Korkmaz, oyun ve skordan memnun olduklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, sıkıntılarla dolu bir hafta geçirmelerine rağmen oyuncularının gerekeni yaptıklarını belirterek, "İyi bir oyun oynadık ve iyi bir galibiyet aldık. Hak ettiğimiz bir galibiyetti" diye konuştu.

SORUNSUZ KULÜP YOK

"Ben her halde başka şehirde yaşıyorum, başka şehirde konuşuyorum. Başka şehrin takımı gibi geliyor bana. Sağ olsunlar belli bir taraftar grubu var, geliyorlar, destekliyorlar. Güzel bir sahamız, stadımız, her halde 1 milyona yakın da nüfus var. Bunun yüzde 1'ini hesaplasanız 10 bin eder. Maalesef o da yok. Biz bize devam ediyoruz. Biz teknik direktörler, basın toplantılarında konuşuruz, kapı kapı dolaşamam. Bu takım, Mersin'in takımı. Süper Lig demek, Avrupa'da marka demek. Bu kadar güzel, bu kadar keyifli, sosyal bir şehir ama bunu hak ettiğini düşünmüyorum. Biz uyarılarımızı yapıyoruz. Biz gideceğiz, Mersin İdman yurdu ise kalıcı."Khalili'nin ilk yarının sonlarına doğru sakatlanmasıyla ilgili de konuşan Korkmaz, oyuncunun durumunun ciddi olabileceğini kaydetti.

KARAMAN”GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ”

Maçtan sonra konuşan Çaykur Rizesporun Teknik patronu Hikmet Kahraman ise hakeme yüklendi. ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmanın hakemi İlker Meral'ın hatalı kararlar verdiğini savundu. Faullerinin verilmediğini belirten Karaman, "Faulümüzü görmüyorsun, rakibin penaltısını görüyorsun. Maçın devamında bizim penaltımızı yine görmüyorsun. Yediğimiz 2. ve 3. goller tamamen bizim hatalarımız. Biz de hatalarımızdan ders çıkaracağız. Zaten oyuncuların ilk devre hakeme olan inancı soru işareti. Sürekli tartışma içerisinde geçti verilen kararlar" diye konuştu. Karaman, deneyimli hakemlerin basit hatalar yapmaması gerektiğini dile getirerek, şöyle devam etti: “Hocamı ben tanıyorum. Alsın şu kaseti seyretsin, biz de seyredeceğiz. Deneyimli hakemler gelişsin arkadaş, aynı yerde saymasın. Yeni, genç hakemler çıkıyor. Çıkıp yönetsinler, onlar hata yapsın. Ama deneyimli hakemler, geçmişteki arkadaşlarımız gelişsinler. Hep aynı hatalar olur mu? Ben bunu söylerken, Mersin İdmanyurdu'nun haklı galibiyetine de gölge düşürmüyorum. Çok iyi ve disiplinli oynadılar. Hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler. Ama maçın kritik bölümlerinde hakemin verdiği kararlar önemli."

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Miy.rizespor Ali Kahramanlı

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV