banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Mustafa Denizli veda etti!

Dün akşam oynanan ve 2-0'lık skorla kaybedilen Gaziantepspor maçı sonrasında bugün görevi bırakacağını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın bugün saat 13:00'teki antrenmanına çıkmadı. Oyuncularıyla vedalaşan Denizli, saat 16:00'da başkan Dursun Özbek ile biraraya gelecek.

29 Şubat 2016 Pazartesi 15:59
Mustafa Denizli veda etti!

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dün akşam Gaziantepspor’a deplasmanda 2 – 0 mağlup olan ve ardından yapılan basın toplantısında istifa sinyalleri veren Teknik Direktör Mustafa Denizli, takımın 13:00’de başlayan antrenmanına çıkmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Akhisar Belediyespor ile yapılacak olan Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının ilk antrenmanını yapan Galatasaray’da Teknik Direktör Mustafa Denizli, tesislerde olmasına rağmen antrenmana çıkmadı. Galatasaray’ın antrenmanını kondisyoner Stefano Marrone’nin yönettiği belirtildi.

GÖRÜŞME 14:00’TE

Galatasaray’da istifa etmesi beklenilen Teknik Direktör Mustafa Denizli, bugünkü antrenman öncesinde tesislerde oyuncularla görüştüğü belirtilirken, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde futbolcularla ve personelle vedalaştıktan sonra Başkan Dursun Özbek ile görüşmek üzere tesislerden ayrıldı.

Dünkü Gaziantepspor yenilgisi sonrası Denizli, istifa sinyalleri vermiş ve kendisi için kararını aldığını, yönetimle görüştükten sonra da kararını açıklayacağını ifade etmişti.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV