banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MORAL BULDUK

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, Kayseri'de alınan 3 puanın takıma moral olduğunu belirtti. Mersin İdman Yurdu’nda Kayserispor maçında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, Antalya'da gerçekleşen kampın takımı olumlu etkilediğini söyledi.

08 Şubat 2016 Pazartesi 13:51
MORAL BULDUK
 "MORALLENDİK"

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, Kayseri'de alınan 3 puanın takıma moral olduğunu belirtti. Mersin İdman Yurdu’nda Kayserispor maçında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, Antalya'da gerçekleşen kampın takımı olumlu etkilediğini söyledi. Altındere, alınan galibiyetin takımın morali açısından çok önemli olduğunu belirtti. Kayseri gibi sor bir deplasmanda sahada mücadele eden futbolcuları kutlayan Altındere, “Çok önemli bir 3 puan aldık. Teknik heyete de galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"KENETLENDİK"

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, takım, yönetim ve taraftarlar olarak kenetlendiklerini belirtti. Mersinlilerinde takımlarına destek vermelerini ifade eden Altındere, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama Kayseri'de gördük ki biz zorluğu hep beraber aşacak güçteyiz. Oraya kadar gelip bizlere destek veren cefakâr taraftarlarımızı da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Biz Yönetim olarak herkese kucak açtık. Artık bütünleşme ve takıma sahip çıkma zamanı" dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV