banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

MİY DE KORKMAZ DÖNEMİ

Mesut Bakkalın istifa etmesinin ardından teknik patron arayışını tamamlayan Mersin İdmanyurdu yönetimi Bülent Korkmaz’da karar kıldı.

21 Eylül 2015 Pazartesi 14:52
MİY DE KORKMAZ DÖNEMİ
 Mesut Bakkalın istifa etmesinin ardından teknik patron arayışını tamamlayan Mersin İdmanyurdu yönetimi Bülent Korkmaz’da karar kıldı. Dün akşam saatlerinde Mersin’e gelerek Başkan Ali Kahramanlı ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışarak şanlarda karşılıklı anlaşan Bülent Korkmaz bu gün ki idmanda futbolcularıyla tanışıp ilk çalışmasını yaptıracak. Bülent Korkmaz ile anlaşmaya varıldığını açıklayan Kırmızı Lacivertli ekibin Futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş Korkmaz’a ve ekibine güvendiklerini söyledi.

KORKMAZ”KÜMEDE KALIRIZ”

Kendisi ile telefonda görüştüğümüz deneyimli futbolcu ve çiçeği burnunda Teknik Direktör Bülent Korkmaz Mersin İdmanyurdunu yakından takip ettiğini isminin geçtiği süre içerisinde de takımın maçlarının kasetlerini incelediğini söyledi. Korkmaz ”deneyimli futbolcularımız var tek eksik motivasyon. Bunu da ben ve yardımcılarımla çözeceğiz. Mersin İdmanyurdu artık gerçek gücünü gösterip puan sıralamasında alt sıralardan kurtulmalıdır ”dedi. Korkmaz ilk idmanına bu gün Macit Özcan Spor tesislerinde çıkacak.

DEMİRBAŞ SERKAN

Teknik direktörlük konusunda kendisi ile anlaşmaya varılan Bülent Korkmaz’ın yardımcılarından birisininse yine Serkan Damla olacağı öğrenildi. Serkan Damlanın değişmez yardımcılık görevini sürdüreceğini belirten Kırmızı Lacivertli yöneticiler Bülent hoca ile karşılıklı anlaşma maddelerini görüşürken Serkan Damla’nın görevde kalmasını şart koştukları da öğrenildi. Serkan Damla’nın göreve devam edecek olması ise bir gurup taraftarı sevindirirken bir gurup taraftarında eleştirisine maruz kaldı. Eleştiren taraftarlar ”Damla bildik bileli takımımızda hocalık yapıyor. Fazla iyi niyetli olmasın. Sorunları saklamasın Başkan ve yardımcıları ile futbol şube sorumlusuna bildirsin ”dediler.  

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Bülent Korkmaz.miy.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV