banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MİY DA BİR SKANDAL DAHA ÜMİT ÖZAT MASÖRÜNDE PARASINI VERMEMİŞ. OLACAĞI BUYDU….

Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan’ın futbolculara ve Mersin İdmanyurdunda çalışanlara ödenecek primleri Ümit Özat’a vererek”al sen dağıt”demesi skandallara neden oldu..Haklarını alamayan çalışanların işine son veren Ümit Özata ve kendilerini bu duruma düşürenlere haklarını helal etmediklerini belirten masör Oktay Baş ekmeğimizle oynadılar hakkımı helal etmiyorum.Ümit Özat hocayı vicdanıyla baş başa bırakıyorum.Kendi şahsi çıkarları için Ümit hoca ve yanındakiler takımı hızla küme düşürüyorlar”dedi….2 yıldan bu yana Mersin İdmanyurdunda başarı ile görevini yapan masör Facebookta ki hesabında şu görüşlere yer verdi.

18 Nisan 2016 Pazartesi 14:20
MİY DA BİR SKANDAL DAHA ÜMİT ÖZAT MASÖRÜNDE PARASINI VERMEMİŞ. OLACAĞI BUYDU….
 Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan’ın futbolculara ve Mersin İdmanyurdunda çalışanlara ödenecek primleri  Ümit Özat’a vererek”al sen dağıt”demesi  skandallara neden oldu..Haklarını alamayan çalışanların işine son veren Ümit Özata ve kendilerini bu duruma düşürenlere haklarını helal etmediklerini belirten masör Oktay Baş ekmeğimizle oynadılar hakkımı helal etmiyorum.Ümit Özat hocayı vicdanıyla baş başa bırakıyorum.Kendi şahsi çıkarları için Ümit hoca ve yanındakiler takımı hızla küme düşürüyorlar”dedi….2 yıldan bu yana Mersin İdmanyurdunda başarı ile görevini yapan masör Facebookta ki hesabında şu görüşlere yer verdi.

Hayat bazen çıkmaza girer ne yapacağını bilmezsin MİY kulübünden 4aylık alacağım var kayseri spor maçı galibiyeti primini ümit özat hoca ben dağıtacağım dedi ve paranın başına geçti. Nedense sağlık ekibi priminin yüzdelerini kesti. Biz masörler 1000 tl fizyo 2000 tl eksik aldık. Bizde bunun sebebini Ümit Özat hocaya sorduk oda “bundan sonra böyle primleri artık ben dağıtacağım işinize geliyorsa “dedi. bu konuşmalara şahit olan Servet Çetin biz odadan çıktıktan sonra bizim ve personelin priminin hoca tarafından verilmediğinden dolayı tartışmıştır. bu arada hocaların kurmuş olduğu whatsap grubundan çıkmış olduğumuzdan kendileri benim ve füzyonun işine son vermiştir yani çocuğumuzun ekmeğiyle oynamıştır. prof şb başkanı Vedat yüksel bize “hoca sizi istemiyor alacaklarını vereceğim” dedi. Maalesef verilmedi. sağ olsun futbolcular servetin söylemiyle aralarında para toplayıp göndermek istemişler olayı duyan Ümit hoca “para toplamayın galip geldiğimiz ilk maçtan sizlerden kestiğim primden vereceğim “demiş. Sivas maçını alan takımımız futbolculardan prim kesilir ve hocada kalır ama maalesef diğer personel gibi benim parada takılır. Kaptan güveni ararım para daha gelmedi bir ay geçti hoca sana parayı vermiyor sen basına konuşmuşsun (asla böyle bir şey yok)kulüpten al parayı. İyide para kulübün değil futbolcuların niye hiçbir futbolcu kendi parasının hesabını soramıyor. Niye koca takım bir Servet Çetin olamıyor hiç mi hakkım yok sizde benim hiç mi hakkım yok sizde niye her şeyi servet savunuyor da herkesle kötü oluyor, niye hep güçsüzlerin yanında o servet var. Koca takım bu soruyu soramıyor mu? …üzüldüm bu sizlere boşuna emek vermişim.yazık diyorum.Allah yüreğinizdeki korkuyu inşallah yok eder.unutmayın ki arkadaşlarım bunun öbür dünyası var.ben hakkımı kimseye helal etmiyorum.harikasın MİY..

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Miy.oktay Baş.ümit özat.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV