banner68

banner101

16 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Mersin'de yüzler gülüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Gaziantepspor maçını kazanmaları halinde çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. Dün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kırmızı Lacivertli ekibin teknik patronu korkmaz ”iyi bir hava yakaladık. Havamızı bozmamak istiyoruz ”yorumunu yaptı.

22 Ekim 2015 Perşembe 14:41
Mersin'de yüzler gülüyor
 Mersin İdmanyurdu'nun, teknik direktörü Bülent Korkmaz dün düzenlediği basın toplantısında olumlu sinyaller verdi. Trabzonspor galibiyeti ile yüzlerinin güldüğünü belirten korkmaz iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu sürdürmek arzusunda olduklarını vurguladı. Basın toplantısı öncesinde önceki gün yaşamını kaybeden kırmızı lacivertli taraftarlardan Serkan Bulut’un cenazesine katılan korkmaz toplantıdaki sözlerine başsağlığı dilekleri ile başladı. Korkmaz” geçen sezon başarılı olan ve oturmuş bir kadroya sahibiz artık oyun sistemimiz ben gelince değişti. Futbolcularım verdiğim görevleri Sivas Deplasmanındaki ikinci yarı ve Trabzonspor maçında sergilediler ve kazandık. Aynı sistemimiz devam edecek. Kazanamazsak kaybetmeyeceğiz. Önümüzde daha çok maçımız var puan ve puanları toplamaya devam edeceğiz. Eleştireceğim hiçbir oyuncumuz yok hepsi hırs küpü ve kazanmaya hasret. Bu hasreti sona serdireceğiz ”dedi.

HAK ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ

Takımın iyi mücadele etmesine rağmen şanssızlıklar nedeniyle şu an ligde hak etmediği sırada olduğunu belirten Bülent Korkmaz, Trabzonspor galibiyetiyle şeytanın bacağını kırdıklarını ve futbolcularının öz güvenlerinin yerine geldiğini söyledi.

Korkmaz, artık önlerine bakarak, ligde hak ettikleri konuma gelmek için çalışacaklarını vurgulayarak, "Önümüzde çok önemli bir Gaziantepspor maçı var. Bu maçı kazandığımız takdirde çıkışımızı sürdüreceğiz. Takımın morali yerine geldi.Taraftarlarımızında desteği ile takım bir hava yakaladı. İnşallah bundan sonraki süreci başarıyla geçeceğiz" dedi.

Öte yandan kırmızı-lacivertli oyuncular, Gaziantepspor maçı hazırlıkları kapsamındaki idmanı dün tamamlayarak bu gün Gaziantep’e hareket edecek. Bu arada, hastalanan Welliton Morais çalışmaya katılmazken, Brezilyalı oyuncunun hastalığının ciddi olmadığı, Gaziantepspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV