banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN KUTLU İLE MUTLU

Mersin İdmanyurdu ikinci yarı hazırlık çalışmalarına dünden itibaren başladı. Yeni teknik direktör Hakan Kutlu’nun ikinci yarıya hazırladığı ekipte kümede kalma hesapları var. Yeni teknik patron Kutlu ”söz birliği yaptık kümede kalacağız ”dedi.

06 Ocak 2016 Çarşamba 15:03
MERSİN KUTLU İLE MUTLU
 Geçtiğimiz sezonun en başarısız takımlarından birisi olan Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını sabah saatlerindeki antrenmanla sürdürdü. Yeni teknik patron Hakan Kutlu’nun devraldığı ekipte hırs ve neşe var.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Mersin İdmanyurdu, yeni teknik direktörü Hakan Kutlu yönetiminde çalıştı. Antrenman öncesi Kutlu, oyuncuları ile kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Konaklanan otelin sahasında yapılan antrenman ısınma ve açma germe egzersizleri ile başladı. Kırmızı-lacivertliler, ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Welliton, Pedriel, Sadiku'nun kampa bugün dahil olacağı, Khalili ve Vederson'un ise önümüzdeki günlerde kampa katılacağı belirtildi.

KADRO TAKVİYE EDİLECEK

Mevcut kadronun iyi niyetliliğine ve tecrübesine güvendiğini belirten Kırmızı lacivertli ekibin Teknik direktörü Hakan Kutlu her şeye rağmen kadronun takviye edilmesini istedi.Kutlu”şu anda kadromuzda tecrübeli ve başarıya susamış oyuncularımız var. Fakat kadroda sıkıntı var her topçunun mutlak alternatifi olması lazım. Lig maratonu uzun biz bu uzun maratonda her maçımızı final havasında oynayacağız. Futbolcularımın hepsini tanıyorum. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız var biz bu arkadaşlarımızla rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız. Bir kaç galibiyet bizi üst sıralara taşıyacaktır. Bize güvenin bizi destekleyin ”dedi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV