banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mersin ilk peşinde

Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe maçında kendi adına ilki başarmak istiyor.

19 Kasım 2015 Perşembe 15:26
Mersin ilk peşinde
 Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonunun 11 maçında sadece 7 puana sahip olan Mersin İdmanyurdu yarın saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Fenerbahçe’yi yenerek bir ilke imza atmak istiyor. Son yıllarda rakibini hiç mağlup edemeyen Kırmızı Lacivertli ekipte tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Fenerbahçe maçında kendi adına ilki başarmaya yakalamaya çalışacaklarını belirten Başkan vekili Hikmet Kaya taraftar desteğinin 90 dakika susmamasını istedi.

HAZIRIZ

Dün Fenerbahçe maçıyla ilgili Mersin Gazeteciler Cemiyetinde yarınki Fenerbahçe maçıyla ilgi bir basın toplantısı yapan Kırmızı Lacivertli ekibin teknik patronu Bülent Korkmaz rakiplerinin gücü ve ne durumda olmalarının kendilerini hiç ilgilendirmediğini söyledi. Korkmaz Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ”her takım sahaya kazanmak için çıkar kaybeder, kazanır veya berabere kalır. Yarınki maçta üç ihtimalli bir müsabaka olacaktır. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız kazanamazsak ta yenilmeyeceğiz. Yine iddia ediyorum biz kadromuzla oyuncularımızın tecrübesiyle çok iyi bir takımız ligdeki durumumuza kimse bakıp aldanmasın. Ben göreve geldiğimde bize birkaç hafta müsaade demiştim buda sona erdi. Şimdi kazanmak ve hep kazanmak istiyoruz. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok ”dedi.

KAZANMAK MECBURİYETİNDEYİZ

Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın annesinin rahmetli olması nedeni ile İstanbul’dan yeni dönen Başkan Ali Kahramanlı yarınki Fenerbahçe maçının mutlak kazanılmasını istedi. Futbolcularının son haftalarda çok hırslı ve kazanmak arzusu içerisinde olmalarının kendisini sevindirdiğini belirten başkan Kahramanlı ”rakip bizim için rakiptir her takıma aynı gözle bakıyoruz. Bizim için tek yol kazanmaktır kaybetmemek için yarın sahaya çıkacağız. Taraftarlarımız stadı doldurup her zamankinden daha iyi bize destek olsunlar. Kazanıp haftaya oynayacağımız Eskişehir maçına moralli çıkmak istiyoruz”dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV