banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe, rakibinin maddi açıdan zor günler geçirdiği bu dönemde 90 dakikadan 3 puanla ayrılmak istiyor. İşte maçın detayları...

21 Kasım 2015 Cumartesi 12:25
Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?
 Süper Lig'de 12. haftada Mersin idmanyurdu deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de bu maç öncesinde Caner Erkin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sezona Mesut Bakkal'la başlayan ancak daha sonra tecrübeli hocayla yollarını ayırıp Bülent Korkmaz'la devam eden ve bir yükseliş içine giren Mersin İdmanyurdu ise yaşadığı maddi kriz nedeniyle kötü günler geçiriyor. Son olarak Bülent Korkmaz yönetimden ödeme talep ederken, oyuncular son idmana çıkmadı. 

Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe maçının detayları...

Milli aradan sonra dünyadaki birçok ülkedeki ulusal liglere yeniden start verildi. Süper Lig de cumartesi gününden itibaren oynanacak maçlarla başlıyor. 

Mersin idmanyurdu - Fenerbahçe maçı cumartesi akşamı Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasıda da oynanacağı için saat 17'de başlayacak ve Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig Tv tarafından naklen yayınlanacak. 

Mersin idmanyurdu - Fenerbahçe

Gün: Cumartesi
Stat: Mersin Arena
Saat: 17.00
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV