banner68

banner101

banner108
03 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN İDMAN YURDU'NUN İSTANBUL ÇIKARMASI

İstanbul’da yaşayan Mersinli iş adamları tarafından tertiplenen gecede Mersin İdmanyurdu'na ekonomik destek için birlik beraberlik çağrısı yapıldı.

02 Nisan 2016 Cumartesi 12:07
MERSİN İDMAN YURDU'NUN İSTANBUL ÇIKARMASI
 Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği önderliğinde İstanbul’da yaşayan Mersinliler, Mersin İdmanyurdu için bir araya geldiler. 

İstanbul’da ilk defa Mersin İdman Yurdu adına bir etkinlik yapıldığını kaydeden MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak,umarım etkinlik hedefine ulaşmıştır dedi.

Mersin’de yaklaşık bin 500 dernek bulunduğunu ve ne yazık ki, derneklerin MİY’e yeteri kadar destek vermediğini belirten Mazak, “Mersin İdman Yurdu’nun Süper Toto Süper Lig’de kalması bizi mutlu edecektir. Biz, takımımıza inanıyoruz.

İlk defa İstanbul’da Mersinliler olarak Mersin İdman Yurdu için bir gece düzenledik. Amacımız, farkındalık yaratmaktı. Bunu başardık. Etkinlik hedefine ulaştı” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, Mersin idmanyurdu için her zaman destek olduklarını söyleyerek kulüp için ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade etti.Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, Mersin idman yurdu’na destek veren herkese teşekkür ederek takıma daha çok sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Mersin idman yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Mersin İdman Yurdu’nun bu yıl ligde kalması için her türlü çabayı sarf ettiklerini ifade ederek takımın moralinin yerinde olduğunu vurguladı.Kulüp içinde bulunduğu maddi sıkıntıya destek amacıyla düzenlenen etkinliğe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ünlü Sanatçı Metin Özülkü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Nef İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İş Adamı Haydar Sancak, Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Mersin İdman Yurdu Onursal Başkanı Hamit İzol, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, İstanbul'da yaşayan Mersinliler davet'e katıldı.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV