banner68

banner101

banner108
03 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Mersin Hollanda Yolcusu

Gerede kampını tamamlayan Mersin İdmanyurdu 2.etap kampı için Hollanda’ya gidiyor.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 12:34
Mersin Hollanda Yolcusu
 Gerede kamp çalışmalarında güç ve kondisyon topladıklarını belirten Kırmızı Lacivertli ekibin Başkan vekili Hikmet Kaya ile futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş Hollanda!da en az 3 hazırlık maçı oynayacaklarını söylediler.Hollanda kampı öncesinde mevcut Gerede kamp kadrosundan birkaç futbolcuyu hazır olmadıkları gerekçesiyle Mersin’de bırakacaklarını belirten Teknik direktör Mesut Bakkal Hollanda kampında gerçek kadroyu belirleyeceğini vurguladı.

3 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Hollanda’yı güçlü takımların yer almasından dolayı tercih ettiklerini belirten Futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş”Hollanda ligi ve Hollanda kamp havası tam bize göre. Teknik direktörümüz takım sayısının ve maç trafiğinin fazla olması nedeniyle burayı tercih etti. Gerede kampı bitiminde 2 günlük izin yapacak olan futbolcu kardeşlerimiz. İstanbul’da toparlanacak ve buradan Hollanda’ya hareket edecektir.20 Temmuzda başlayacak Hollanda kamp çalışmalarımız hazırlık maçlarının tamamlanmasının ardından 1 ağustosta sona erecek ve takımımız Mersin’e dönecektir”dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Beşiktaş ile sezonun ilk hazırlık maçını Mersin’de oynayacaklarını belirten Futbol Şube sorumlusu Ahmet Serttaş”kadere bak tarih tekerrür etti geçen sezonun ilk maçı bu sezonda yine Beşiktaş oldu.Geçtiğimiz sezonda iki kez mağlup olduğumuz Beşiktaşı bu kez yeneceğiz.Bu maç bizim için çok önem taşımaktadır.Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz.Taraftarımızında desteği ile 3 puanla lige başlamak bizi sevindirecektir”yorumunu yaptı
Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Mersin Idman YurduMİYKamp

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV