banner68

banner101

13 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN FENERBAHÇE KARŞISINDA TUR PEŞİNDE

Mersin İdman Yurdumuzun Türkiye Kupası Çeyrek Final dâhilinde Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıkları tamamladı ve maç saatini bekliyor.

16 Nisan 2015 Perşembe 13:34
MERSİN FENERBAHÇE KARŞISINDA TUR PEŞİNDE

Mersin İdman Yurdumuzun Türkiye Kupası Çeyrek Final dâhilinde Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıkları tamamladı ve maç saatini bekliyor. Bugün saat 19:45′de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kırmızı Lacivertli futbolcular güçlü rakipleri karşısında tur atlamak için mücadele edecek. Tüm hazırlıkların galibiyet için yapıldığını belirten Futbol şube sorumluları Ahmet Serttaş ve Hikmet Kaya kendilerinin de Başkan Ali Kahramanlı ile birlikte İstanbul’da futbolcularını yalnız bırakmayacaklarını söylediler.

NEDEN OLMASIN

Fenerbahçe kafilesine yapılan çirkin saldırının ardından liglerin bir hafta tatil edilmesinin kendileri için avantaj olduğunu söyleyen Serttaş ve Kaya” Fenerbahçe maçına tur atlamak için çıkacağız. Bizde Fenerbahçe de iyi takım ilk golü atarsak morallenir ve rakibimize karşı oyunda üstünlük sağlarız buda bize tur kapısını açar.Futbolcularımız moralli kazanma hırsı içerisindeler.Ligde herkes birbirini yenecek güçte.Küme düşmemeye oynayan  takımlar bile sürpriz galibiyetlere imza atıyorlar ”dediler.


Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV