banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN DÖNÜYOR

Hollanda kampını dün salonda çalışarak tamamlayan Mersin İdmanyurdu yarın yurda dönüyor.Önce istanbula daha sonrada Mersin’e gelecek olan Kırmızı Lacivertli futbolcular yorucu kamp çalışmalarının ardından 2 günlük tatil yapacak

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:52
MERSİN DÖNÜYOR
 HALDUN OKDEMİR

Hollanda kampını dün salonda çalışarak tamamlayan Mersin İdmanyurdu yarın yurda dönüyor.Önce istanbula daha sonrada Mersin’e gelecek olan Kırmızı Lacivertli futbolcular yorucu kamp çalışmalarının ardından 2 günlük tatil yapacak. Son çalışma gününde havanın yağmurlu olması nedeni ile sabah idmanı salonda yapıldı.Kampta teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmayan ve sürekli moral veren Futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş ,Başkan vekili Hikmet Kaya,Mali komite sbaşkanı sedat Aydöner ve TSYD temsilcisi Ali Adalıoğlu dünkü çalışmayı seyrettikten sonra futbolculardan bir gün önce Mersin’e geldiler..

BOMBA GİBİYİZ

İki ayrı gurup halinde otelin fitness salonunda yapılan antrenmanda kırmızı lacivertli futbolcular çabuk kuvvet çalıştı. Çok keyfli ve tempolu geçen antrenmanda futbolcuların hırslı çalışması teknik heyeti memnun etti.Futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş’ında dikkatle izlediği antremanı futbolcular 50 , şer dakika iki gurup halinde çalıştı.Futbolcular günün ikinci antrenmanı nı saat 18.00 de gerçekleştirdi.
Yağmura rağmen çalışmalarını aksatmayan Kırmızı lacivertliler kampın sonuna doğru lige hazır oldukları görüntüsünü verdiler.Şu ana kadar hiçbir sakatlık ve hastalığın yaşanmadığı her iki kamp dönemi en çok teknik direktör Mesut Bakkal’ı sevindiriyor.Tecrübeli çalıştırıcı bu konuda çok temkinli.”Nazar değmesin. Ancak bu bilimsel çalıştığımızın ve doğru yolda olduğumuzun göstergesidir diye düşünüyorum”diye konuştu.Mersin İdmanyurdu yurda dönüş yapıp 6 Ağustos’ta Ankarada oynanacak TSYD Ankara kupası için Mersin’den Ankara’ya seyahat edecek.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV