banner68

banner101

15 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MERSİN ÇALIŞIYOR

Mersin idman yurdu, milli maç arası nedeniyle verilen 3 günlük izinin ardından, Spor Toto Süper Lig'de 19 Ekim Pazartesi günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlığını sürdürüyor. Başkan Vekili Hikmet Kaya umutsuzluğa kapılınmamasını istedi. Kaya” Trabzonspor’u yenip çıkışa geçeceğiz” dedi.

12 Ekim 2015 Pazartesi 15:48
MERSİN ÇALIŞIYOR
 Pazartesi günü Mersin Arenada Trabzonspor ile hayati bir maça çıkacak olan Kırmızı Lacivertli Futbolcular bu karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kadroda sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ı sevindiriyor. Bazı günler çift idmanla günü geçiren Mersin İdmanyurdunda Trabzonspor karşısında 3 puan özleminin sona ereceği belirtiliyor. Umut doluyuz” diyen Kırmızı Lacivertli ekibin Başkan vekili Hikmet Kaya ise futbolcularına kendisinin güvendiği gibi herkesin güvenmesini istedi. Kaya”Trabzonsporla zorlu bir 90 dakika oynayacağız. Bu maç bizim açımızdanda dakip açısındanda çok önemli. Bu maçı kazanırsak puan sıralamasında önümüz açılacak.Çünkü bizim şansızlığımızı yenip şeytanın bacağını kırmamız için 3 puana ihtiyacımız var.Futbolcularımız zorlu bir 90 dakika oynayacak. Bu maç bizim açımızdanda rakip açısındanda çok önemli. Bu maçı kazanırsak puan sıralamasında önümüz açılacak. Çünkü bizim şansızlığımızı yenip şeytanın bacağını kırmamız için 3 puana ihtiyacımız var. Futbolcularımızın ön güveni  bizim için çok ama çok önemli.Taraftarımızında desteği ile bu maçı kazanacağımıza kesin gözüyle bakıyorum ”diye konuştu.

KAHRAMANLI”YAKIŞANI YAPSINLAR”

Mersin İdmanyurdunun Başkanı Ali Kahramanlı ise takımının hiçbir idmanını kaçırmıyor. Saha kenarından futbolcuların çalışmalarını yakından izleyen Başkan Kahramanlı ”yakışanı yapsınlar” dedi. Kahramanlı ”önümüzde zorlu bir rakiple oynayacağımız bir maç var. Bu maçın sahamızda olması bizim için büyük avantaj. Bu maçı kazanmak mecburiyetinde olan futbolcularım gerçek güçlerini ve öz güvenlerini ortaya koymalıdırlar. Kazanırlarsa kazanırlar. Biz galip gelirsek hepimiz kazanırız. Federasyondan galibiyet pirimi gelir futbolcularımız alacaklarını zamanında alır.Bizde kazandığımız galibiyete seviniriz. Kazanmazlarsa kendileri kaybeder. Onun için akıllarını başlarına toplamaları lazım. Taraftarlarda bizlerde kazanmalarını bekliyoruz. Sahaya çıkıp yakışanı yapsınlar” dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV