banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

MAĞLUBİYETİ HAKETMEDİK

Erteleme maçında Beşiktaş’a konuk olan Mersin İdmanyurdu’nda kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Engin Şahin, mağlubiyeti hak etmeyecek bir futbol sergilediklerini belirterek, futbolcuların mücadelesi ve kazanma arzusunun futbol kamuoyun tarafından takdir gördüğünü söyledi.

18 Şubat 2016 Perşembe 14:40
MAĞLUBİYETİ HAKETMEDİK
 17 Ocak’ta oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle maçın 5. Dakikasında yarım kalan Beşiktaş maçına dün çıkan Mersin İdmanyurdu’nda mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen maçtan 1-0 mağlup ayrıldıklarını söyleyen Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Engin Şahin, mağlubiyeti haketmediklerini belirterek, en azından 1 puanı hak ettiklerini söyledi. Yoğun sis nedeniyle birkez daha ertelenme riski taşıyan maçta futbolcuların konsantrasyon kaybı yaşadığına da dikkat çeken Dr.Şahin, “Karşılaşmanın geç başlaması ve ertelenme riski futbolcular üzerinde olumsuz bir etki yarattı. Normal şartlar altında bu maç oynansaydı, rakibimiz karşısında daha fazla şansımız olabilirdi. Ancak pozisyon bile vermediğimiz bir karşılaşmada duran top sonrası gelen gol tüm planlarımızı alt üst etti. Karşılaşma sonunda sahadan mağlup ayrılmış olabiliriz. Ancak futbolcularımızın karşılaşma sonuna kadar sergilediği mücadele ve kazanma arzusu takdirle karşılandı” dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇI GERİDE KALDI

Hafta sonunda oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşması ile ilgili de konuşan Şahin, “Artık Beşiktaş maçını bir tarafa bırakıp, hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Osmanlıspor maçına odaklanmamız lazım. Çünkü bu maç bizim için çok önemli. Ligin ikinci yarısında sahada sergilediğimiz mücadele ve kazanma arzusunu Başkent’te de gösterirsek eğer, sahadan puan yada puanlarla ayrılabiliriz. Ben bu noktada takımımıza çok güveniyorum. Osmanlıspor deplasmanından puan yada puanlarla ayrılarak rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz” şeknilde konuştu.

Şahin son olarak Ankara’da yaşanan terör eylemine de değinerek, “Ankara’da yaşanan bombalı saldırıyı kınıyor, teröre lanet yağdırıyorum. Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü tehdit edecek her türlü oluşumun ve bu tür terör eylemlerinin son bulması temennisiyle saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Miy.engin şahin

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV