banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

Lucescu: Galatasaray'a söz verdim

Shakhtar Donetsk'ten ayrılıp yeni bir macereya atılacak olan Lucescu'nun yeni durağını herkes merak ediyor. Kurt hoca yaptığı açıklamada Galatasaray'a söz verdiğini belirtti ve sarı-kırmızılı camiayı rahatlattı.

12 Mayıs 2016 Perşembe 17:34
Lucescu: Galatasaray'a söz verdim
 Adı sadece Türkiye’nin değil, birçok Avrupa devinin gündeminde olan Mircea Lucescu, Sarı-Kırmızılılar’ı sevindirecek mesajlar yolluyor. Gelen tüm tekliflere, “Galatasaray’a söz verdim” yanıtını veren Rumen teknik adamın geleceği Başkan Özbek ile yapacağı zirvede netlik kazanacak.

Uzun süredir Galatasaray’da ve şimdi de Fenerbahçe’de başlayan teknik direktör arayışları paralelinde her zaman olduğu gibi Mircea Lucescu gündemin 1 numarasında... Ancak kurt hocanın talipleri sadece Türkiye’den değil. 12 yıllık Shakhtar Donetsk macerasına kısa süre sonra nokta koyacağını duyuran Rumen hocaya teklif üzerine teklif yağıyor. Şu ana kadar Portekiz’in ünlü kulübü Porto, Fransa’dan Marsilya ve İtalya’dan Lazio, ilgisini aktaran ilk kulüpler. Ancak bu noktada Lucescu’nun tavrı, Galatasaraylılar’ın yüreğine su serpecek türden.
Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Galatasaray

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV