banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Lig ve kupa ağır geliyor

Haftayı Akhisar beraberliği ile kapatan Mersin İdmanyurdu Milli maç nedeni ile verilen bir haftalık maç oynamama avantajını iyi değerlendirmek istiyor. Ümit Özat’ın çalıştırdığı Kırmızı Şeytanlar iki hafta sonra oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdürecek. Futbol şube sorumlusu Hikmet Kaya ”hem kupa hem lig bize ağır geliyor ”dedi.

25 Ocak 2016 Pazartesi 17:05
Lig ve kupa ağır geliyor
 Haftayı Akhisar beraberliği ile kapatan Mersin İdmanyurdu Milli maç nedeni ile verilen bir haftalık maç oynamama avantajını iyi değerlendirmek istiyor. Ümit Özat’ın çalıştırdığı Kırmızı Şeytanlar iki hafta sonra oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdürecek. Akhisar maçında çok iyi oynadıklarını iddia eden Teknik Direktör Ümit Özat aynı mücadeleyi sergiledikleri takdirde kazanılacak çok galibiyetler olacağın söyledi. Akhisar maçında futbolcularının çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen son vuruşları değerlendiremediklerini söyledi. Özat ”kaçan galibiyeti üzülüyorum ama sergilenen mücadeleye seviniyorum. İstekli olan bizdik ama kazanamadık. Mücadele beni sevindirdi. Skor ise beni üzdü ”dedi.

SIRADA KAYSERİ MAÇI VAR

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında evinde Akhisar belediyespor ile 0-0 berabere kalan Kırmızı-lacivertlilerde kazanılacak maçtan berabere ayrılmanın moral bozukluğu var. Maç sonrası izin verilen futbolcular iki günlük aranın ardından ligde hayati önem taşıyan Kayserispor maçı hazırlıklarına dün  Macit Özcan Tesisleri’nde toplanarak başladı.Kayserisporun Mersin’de galip geldiğini vurgulayan yöneticiler ”neden bizde Kayseri’de galip gelmeyelim” hesabını yapıyor. Maç sonrası kaçan galibiyete üzüldüklerini belirten Futbol şube sorumlusu Hikmet Kaya ”sonuç bu olmamalıydı. Galibiyet hakkımızdı. Olmadı maalesef ”dedi.Kırmızı-lacivertliler,Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıkların tamamladıktan sonra Antalya’dan 5 Şubat  cuma günü hava yolu ile Kayseri’ye geçecek..

KUPA MAÇI YARIN

Yarın Rize deplasmanında Rizespor ile Türkiye Ziraat Kupasında karşılaşacak olan Mersin İdman yurtlu futbolcular. Bu maçı oynadıktan sonra Perşembe sabahıda Antalya’ya uçacak. Antalya daki çalışmaların ardından Cuma sabahı Kayseri’ye havayolu ile geçecek olan Kırmızı Lacivertli futbolcular çok önemli bir puan maçına çıkacaklar. Bu maçın kazanılması halinde morallerinin yerine geleceğini söyleyen Futbol şube sorumlusu Hikmet Kaya ”artık her maçımız final havası içerisinde geçecek. Alacağımız birkaç galibiyet morallerimizi yeniden kazandıracaktır ”diye konuştu. Kaya son haftalarda mevcut dar kadroya rağmen hem ligde hem de kupadaki mücadelelerinin kendilerini yorduğunu da sözlerine ekledi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV