banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KÖTÜ BİR SEZON YAŞADIK

Mersin İdmanyurdu geçen sezonu aradı. Kırmızı-lacivertli ekip, geçen sezonun ilk yarısını 8. sırada tamamlamıştı. Sahipsiz bırakıldık ”diyen Başkan Ali Kahramanlı”2 yarıya köklü değişikliklerle başlayacağız ”dedi.

28 Aralık 2015 Pazartesi 15:22
KÖTÜ BİR SEZON YAŞADIK
 Bu sezonun ilk yarısında sadece 2 galibiyetle yüzü gülen Mersin İdmanyurdunda bütün gözler ikinci yarı maçlarına çevrildi. Önce olağanüstü genel kurulun ardından transfer yasağının sona ermesi ile birlikte yeni isimler Kırmızı Lacivertli ekibin formasını giyecek.   Olağanüstü genel kurulda oluşacak yeni yönetim Başkan Ali Kahramanlının tecrübesi ile çalışacak. Başkan Kahramanlı ”ikinci yarı köklü değişikliklere hazır olun ”derken. Gidecek ve kalacak olan futbolcuların isimleri belirlenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a duyarlılığından ve sahip çıkma çabasından dolayı teşekkür eden Başkan Kahramanlı” Kümede kalmamız için büyük çaba sarfedeceğiz”dedi.

KÖTÜ BİR SEZON YAŞANDI

Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu, başarılarla geride bıraktığı geçen sezonun ardından bu yılın ilk devresinde kötü bir performans sergiledi. Geçen yıl lige Rıza Çalımbay yönetiminde başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Mersin ekibi, 2014-2015 sezonun ilk yarısında çıktığı 17 karşılaşmadan 6 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak topladığı 23 puanla 8. sırada yer aldı. Geçen sezonu 7. sırada bitiren Mersin İdmanyurdu, büyük umutlarla başladığı bu sezon ise aynı başarıyı yakalayamadı. Aynı kadro ile yola revam etmesine rağmen futbolcuların kazanmayı istemiyormuşçasına mücadelesi pahalıya mal oldu.

DEĞİŞİKLİKTE İŞE YARAMADI

Çalımbay'ın takımdan ayrılması sonrası sezona Mesut Bakkal'la giren kırmızı-lacivertliler 5. hafta sonrası teknik direktör değişikliğine gitti. Bakkal'ın istifa etmesinin ardından yola Bülent Korkmaz ile devam eden ve maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncuların sık sık antrenmana çıkmadığı Mersin ekibi sıkıntılı bir ilk yarı geçirdi. İlk yarıda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 10 puanla ligin 17. sırada yer bulan kırmızı-lacivertliler, geçen sezonun aynı dönemine göre 13 puan geride kaldı. Transfer yasağı nedeniyle bu sezon da geçen yılki kadrosuyla yoluna devam eden Mersin İdmanyurdu, yasağın sona ereceği ocak ayı transfer döneminde takımı güçlendirmeyi hedefliyor. Devre arasında kadroda önemli değişikliklere gidilmesi beklenen Mersin İdmanyurdu'nda transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV