banner68

banner101

15 Mayıs 2024 Çarşamba

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KORKMAZ SABIR İSTEDİ

Mersin İdmanyurdunun Yeni Teknik Patronu Bülent Korkmaz düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kadroyu ve futbolcularını çok iyi ve yakından tanıdığını belirten Kırmızı Lacivertli ekibin teknik direktörü korkmaz ligdeki kötü gidişatın sona ermesi için her şeyi yapacaklarını söyledi.

29 Eylül 2015 Salı 15:31
KORKMAZ SABIR İSTEDİ
 Mersin İdmanyurdunun Yeni Teknik Patronu Bülent Korkmaz düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kadroyu ve futbolcularını çok iyi ve yakından tanıdığını belirten Kırmızı Lacivertli ekibin teknik direktörü korkmaz ligdeki kötü gidişatın sona ermesi için her şeyi yapacaklarını söyledi. Yönetim ve taraftarlardan biraz sabır isteyen korkmaz “her şey alacağımız bir 3 puana bakar” dedi. Cuma günü Sivas deplasmanında kazanacakları bir galibiyetin her şeyi değiştireceğini sözlerine ekleyen korkmaz “bizi zorlu maçlar bekliyor kazanacağımız çok maç var ama biz istiyoruz ki hemen kazanıp çıkışa geçelim ve puan sıralamasındaki yerimizi geride bırakalım. Futbolcularımla teke tekte topluda konuşarak sıkıntıyı çözmeye çalışıyorum. Kazanmamız için elimizden ne gelirse yapacağız. Bize desteğiniz devam etsin ”dedi.

ARTIK HER MAÇ FİNAL

Çok zor maçlar oynayacaklarının altını çizen Mersin İdmanyurdunun teknik direktörü Bülent Korkmaz her maçın final havasında geçeceğini söyledi.Korkmaz”çok zor maçlar oynayacağız ,Önümüzdeki oynayacağımız her maç final havasında geçecek. Zor bir fikstürümüz var . Bu zor maçlardan puan veya puanlarla çıkmamız lazım. Kazanmazsak böyle devam edersek işimiz çok zor. Benim Galibiyeti çok istememle bu iş olmuyor futbolcularımda isteyecek ki kazanalım. Konya maçında çok korkak bir oyun sergiledik. Rakip iyi miydi diye sorarsanız ”değildi. Biz kötü oynayınca Konya iyiymiş gibi gözüktü ve bizi yendi. Aynı hatalarımızı Cuma günü oynayacağımız Sivasspor maçında tekrarlamamak arzusundayız. Kazanmaktan başka seçeneğimiz yok”dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV