banner68

banner101

09 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KORKMAZ ”ÇIKIŞ BAŞLIYOR”

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz dün bir basın toplantısı yaparak Trabzonspor maçının önemine değindi. Kulüp temsilciliğinde yapılan Basın toplantısında Kırmızı Lacivertli ekiple ilgili son gelişmeleri anlatan korkmaz Basın mensuplarının da sorularına cevap verdi. Millî Maç nedeni ile 15 günlük arayı iyi değerlendirdiklerini belirten teknik direktör Bülent Korkmaz, "Takım olarak her şeyden önce öz güven kazanmamız gerek. Aslında kaliteli ve tecrübeli oyuncularımız var.

15 Ekim 2015 Perşembe 15:42
KORKMAZ ”ÇIKIŞ BAŞLIYOR”
Sezona kötü başladık, ancak bunun böyle devam edeceği anlamı taşımıyor. Bundan sonra oynayacağımız her maçımızın ayrı bir önemi var. Ayrı bir final. Takım olarak başarılı olmak zorundayız. Gün geçtikçe iyi daha iyi bir takım hüviyetine gireceğimize inanıyorum" dedi.
SAKAT OYUNCUMUZ YOK
Milli maç arası nedeni ile Trabzonspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve bu maç için günde çift idman yaptıklarını söyleyen Teknik Direktör Bülent Korkmaz” iyi hazırlandık. Rakibimizin gücü ve durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim tek hedefimiz Trabzonspor maçını kazanarak puan sıralamasında çıkışa geçmektir. Bu karşılaşmada daha önceki maçlarda yaptığımız hataları yapmayacağız. Futbolcularımla bire birde toplu olarak ta sık sık konuşuyorum. Artık onlarda kazanmak istiyor. Kazanmaktan başka artık futbolcularımın da hiçbir seçeneği kalmamıştır. Çok şükür sakat oyuncumuz bulunmamaktadır. Bir tek Serol tedavi görüyordu oda iyileşti ve aramıza döndü”.
ÇIKIŞ BAŞLIYOR
Başkan Ali Kahramanlı’da, yaptığı açıklamada Teknik Direktör Bülent Korkmaz’a destek verdi. Bülent Korkmaz hoca ve talebelerine çok güvendiğini ve destek verdiğini belirten Başkan Kahramanlı ise  Trabzonspor karşısında galip gelerek ligde 3 puanla tanışmak istediklerini söyledi. Hala galibiyet alamamış olmanın takım üzerinde baskıya neden olduğunu ifade eden başkan Kahramanlı, "Sahada iyi mücadele etmemize rağmen sonuca gitmekte zorlanıyoruz. Bu sorunu aşmamız gerekiyor. Takım olarak bunu yapabilecek güçteyiz. Mücadele eden hırslı, iyi oynayan bir ekibiz. Artık oynadığımız oyunun karşılığını almamız gerekiyor. Trabzonspor maçıyla ligde iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın da bu maçta stadyumu doldurarak takımlarına destek vermesini bekliyoruz haydi maça" diye konuştu. 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV