banner68

banner101

09 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Korkmaz ”Başkan tek başına bırakıldı”

Kırmızı Lacivertli ekibin teknik patronu Bülent Korkmaz Türkiye Ziraat Kupası Karagümrük maçında iyi mücadele ettiklerini zorda olsa tur atladıklarını söyledi. Korkmaz sıkıntıların sürdüğünü ve bu sıkıntıların hala devam ettiğini belirterek ”maddi sıkıntı çözülmezse takımımızı iyi günler beklemiyor. Mersin kenti kenetlenmeli ve takımına bir an önce sahip çıkmalıdır. Başkan Ali Kahramanlı maalesef tek başına bırakıldı. ”dedi.

03 Aralık 2015 Perşembe 13:59
Korkmaz ”Başkan tek başına bırakıldı”
 Mersin İdmanyurdu Teknik Patronu Bülent Korkmaz tüm sıkıntılara rağmen mücadeleden kopmadıklarını ve kazanmak için her türlü fedakârlıkları yapacaklarını söyledi. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz sahipsizlikten yakındı. "Başkan tek başına mücadele ediyor. Elinden geldiğini yapıyor ama maalesef sıkıntılar çözülmedi. Ben geldiğimden beri sorun var. İyi bir ivme yakalamıştık ama problem patlak verince ivmemiz aşağıya gitti. Bırakabilirdim ancak oyuncularımın manevi olarak yanında durmayı istedim. Sıkıntılar içerisinde olan başkanımızı ve futbolcularımızı bırakmak istemedim." dedi.

MADDİ KRİZ SÜRÜYOR

Pazar günü Çaykur Rizespor ile oynanacak maç öncesi sakat oyuncularının çok olduğunu ifade eden korkmaz, "Mersin İdmanyurdu'nu sevenler maça gelmeli. Zor durumda herkes takımımıza sahip çıkmalı. Güzel dönemde sırtınızı sıvazlayan çok olur, zor dönemde dostunuz belli olur. Zor şartlarda takımı idare etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu zor dönemleri aşmaya çalışacağız Başkan tek başına mücadele ediyor. Elinden geldiğini yapıyor ama maalesef sıkıntılar çözülmedi. Ben geldiğimden beri sorun var. Tüm sorunları kucağımda buldum. İyi bir ivme yakalamıştık ama problem patlak verince ivmemiz aşağıya gitti. Bırakabilirdim ancak oyuncularımın manevi olarak yanında durmayı istedim. Onlarla işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Zaman her şeyi gösterir. Ben de zamana bıraktım."

HAYDİ MAÇA

Tüm taraftarların Pazar günü oynanacak olan Rizespor maçına gelerek stadı doldurmalarını da isteyen Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Bülent Korkmaz” Rize maçı büyük önem taşımaktadır. Futbolcularımız destek bekliyor. Hakemin maçı bitireceği son saniyeye kadar taraftarlarımız futbolcularına sahip çıksınlar. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde kritik maçlar var. Her maç bizim için bir final bu maçları mutlak kazanmamız lazım. Bu arada kentteki dinamiklere de bir mesajım var takımlarının süper ligde kalmasını istiyorlarsa maddi destek versinler. Mevcut yöneticilerimizde sanki erken havlu atmış gibiler maçlara bile gelmiyorlar”dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV