banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KAYSERİYE OTOBÜS

Yarın Kayseri deplasmanında önemli bir puan mücadelesine çıkacak olan Mersin İdman yurdunda taraftar desteği için Başkan Burhanettin Kocamaz ulaşım sorununu çözdü. Yapılan açıklamada Mersin İdman Yurdu’nun Kayseri ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada taraftarlar takımını yalnız bırakmayacak.

04 Şubat 2016 Perşembe 15:11
KAYSERİYE OTOBÜS
 Yarın Kayseri deplasmanında önemli bir puan mücadelesine çıkacak olan Mersin İdman yurdunda taraftar desteği için Başkan Burhanettin Kocamaz ulaşım sorununu çözdü. Yapılan açıklamada Mersin İdman Yurdu’nun Kayseri ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada taraftarlar takımını yalnız bırakmayacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi taraftarların maça gitmesi için ulaşım desteği verdi. Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığına ait 6 otobüs taraftarları Kayseri’ye götürecek. Yaklaşık 500 taraftarın Kayseri deplasmanında takımını yalnız bırakmayacağı öğrenildi. Maça ilginin büyük olması büyük destek anlamına da geliyor. Yakın saha olması nedeniyle taraftarların maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 

KOCAMAZ TARAFTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Yarın Kayserisporla oynayacak olan Mersin İdmanyurduna başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz taraftarların Kayseri ulaşım sorununun çözülmesi için talimat verdi. Başkan Kocamaz ”Başkan olduğum günden bu güne kadar ki zaman içerisinde her zaman takmamızın maddi ve manevi yanında oldum. Yarın önemli bir maç oynayacağız bu maçı kazanmamız halinde süper ligde kalma yönünde umudumuz artacak. Taraftarlarımızla belediyemiz her zaman el ele verdi vermeye devam edecek. Yarınki maça gidecek olan taraftarlarımızdan tam destek hep destek istiyorum. Karşılaşmanın 90 dakika olduğunu unutmasınlar ”dedi.

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Miy.burhanettin Kocamaz.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV