banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Kaya ”Bursa’yı yenmeyi istiyoruz”

Mersin İdmanyurdu başkan vekili Hikmet Kaya Pazar günü oynanacak olan Bursapor maçının hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Kaya Bursa’yı yenip ilk yarıyı 13 puanla kapatmayı arzu ettiklerini vurguladı.

23 Aralık 2015 Çarşamba 14:44
Kaya ”Bursa’yı yenmeyi istiyoruz”
 Pazar günü 2015-2016 futbol sezonunun ilk yarı son maçında deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan Mersin İdmanyurdu bu karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Dün saat 11 de emektar Tevfik Sırrı Gür stadyumunda iki ayrı Gurubu çalıştıran teknik direktör Bülent Korkmaz kupa maçında oynayan futbolculara düz koşu çalışması yaptırdı. Kadroda bulunmayan futbolcular ada top ve taktik çalışması yaptıran korkmaz antrenmandan mutlu ayrıldı. Bursaspor yenilmeyecek bir takım değil yenecek gücümüz var ”dedi.

KAYA”YENMEYİ İSTİYORUZ YETERKİ İNANALIM”

Bursaspor maçına sarı kart cezalısı futbolculardan yoksun çıkacaklarını fakat şans verilen futbolcuların şanslarını iyi kullanacaklarını belirten Kırmızı Lacivertli ekibin başkan vekili Hikmet Kaya “Bursasporu saha ve seyircisi önünde yenmek istiyoruz. Bu güç bizde var biz inanıyoruz yeter ki futbolcularımızda inansınlar. Bu maç bizim ligdeki geleceğimizi belirleyecek. Yenersek kümede kalma konusunda azda olsa büyük bir avantaj sağlayacağız. Kısacası bu karşılaşma rakibimiz içinde bizim içinde önem taşımaktadır ”dedi.

KAMP ANTALYADA

İlk yarı karşılaşmalarının bu hafta sona ermesinin ardından futbolculara 2 Ocak’a kadar izin verileceğini söyleyen Mersin İdmanyurdunun başkan vekili Hikmet Kaya” ikinci yarı hazırlıklarımızı Antalya’da kamp yaparak sürdüreceğiz. Futbolcularımıza 2 Ocak gününe kadar izin verdik. Yabancı oyuncularımız ise 3 Ocakta kampa katılacak ”dedi. Kaya mevcut kadronun korunması konusundaki bir soruya ise ”teknik heyetimiz ile ilgili bir soruydu. Hocamızın istemi doğrultusunda kadromuzu güçlendireceğiz. Çünkü 31 aralıkta transfer yapma cezamız sona erecektir ”diye konuştu.

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Hikmet Kaya.miy.bursaspor

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV