banner68

banner101

banner108
30 Nisan 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KARTAL TRANSFERDE YÜKSEKTEN UÇUYOR

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta orta saha için sürpriz bir isim gündeme geldi.

20 Temmuz 2015 Pazartesi 13:37
KARTAL TRANSFERDE YÜKSEKTEN UÇUYOR
 Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta orta saha için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Öncelikli olarak stoper ve forvet arayışında olan Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın yaşadığı talihsiz sakatlıktan sonra bu bölge için takviye arayışlarına başladı.

Mario Gomez, Quaresma va Rhodolfo ile büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olmasından sonra gözünü tekrar İtalya pazarına çevirdi. Üç büyüklerle adı her sezon başında anılan Gökhan İnler için devreye giren Karakartalın bu transferi en yakın zamanda bitirmek istediği belirtildi.

Gökhan İnler 

Özellikle Galatasaray'ın Melo'nun yerine düşündüğü isimlerden biri olan Gökhan İnler için amansız bir transfer yarışına giren Beşiktaş'ın Napoli ile bu hafta masaya oturması bekleniyor. Gökhan İnler için kapıyı 5 milyon Euro bonservis bedelinden açan Napoli ile görüşmek için bu hafta İtalya'ya gidecek olan yönetim bu miktarı aşağı çekmeye zorlayacak.

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Gökhan İnler'in menajeri ise geçen hafta yaptığı açıklamada futbolcunun Napoli'den ayrılmak istediğini açıklamıştı. Uzun yıllardır İtalya'da top koşturan ve İsviçre Milli Takımı'nın da vazgeçilmezlerinden biri olan Gökhan'ın da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Ayrıca İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio dün Gökhan İnler için Beşiktaş'ın devreye girdiğini ve Galatasaray ile transfer derbisine başladığını açıkladı.

2011 yılında Udinese'den Napoli'ye transfer olan Gökhan İnler 167 resmi maça çıkarken, 13 gole imza attı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kariyerinde Basel, Zurich ve Udinese gibi takımlar bulunuyor.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV