banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

KAHRAMANLI”HEDEF ÜST SIRALAR”

Bu gün Süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasarayı konuk edecek olan Mersin İdmanyurdu bu maçın hazırlık çalışmalarını dün tamamladı ve kampa girdi. “Kalan tüm maçlarımızdan puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz” diyen Kırmızı Lacivertli ekibin Başkanı Ali Kahramanlı hedeflerinin daha çok puan ve üst sıralarda ligi tamamlamak olduğunu söyledi. Kahramanlı taraftarlardan tam destek hep destek istedi.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 19:42
KAHRAMANLI”HEDEF ÜST SIRALAR”


HALDUN OKDEMİR

CENTİLMEN TAKIMIZ

Bu gün Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında Mersin Stadyumunda Galatasaray’ı ağırlayacak olan Kırmızı Lacivertli ekipte öne centilmenliğin öne çıkmasını isteyen başkan Ali Kahramanlı “ biz centilmen takımız rakibimiz Galatasaray bu gün kazanmak ve şampiyonlukta iddiasını sürdürmek için elinden geleni yapacaktır buna tahriklerde olabilir. Futbolcularımızı uyardık biz kazanmak için oynayacağız. Kaybedecek bir şeyimiz yok üst sıraları istiyoruz” dedi.

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ

Bu gün oynanacak olan Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçının saat 19.45 başlayacağı belirtildi. 19.45′de Mersin Arenada oynanacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekildedir.

Kale arkası: 70 TL, Maraton: 120 TL, Kapalı: 170 TL,VIP: 230 TL,Misafir Takım Seyirci Tribünü: 95 TL dan satışa çıkarıldı.Mersin İdmanyurdu’nun taraftar gurubu Kırmızı Şeytanların ise biletlerin büyük bir bölümünü aldığı da öğrenildi.
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV