banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Kahramanlı” KARAR LEHİMİZE”

Kulüpler Birliği Vakfı, yayın ihalesinin Kulüpler Birliği tarafından yapılması kararını aldı. Karar sonrası toplantıya katılan Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı kararı desteklediklerini belirterek ”LEHİMİZE BİR KARAR” dedi.

11 Mart 2015 Çarşamba 15:00
Kahramanlı” KARAR LEHİMİZE”


Kulüpler Birliği Vakfı, yayın ihalesinin Kulüpler Birliği tarafından yapılması kararını aldı. Karar sonrası toplantıya katılan Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı kararı desteklediklerini belirterek ”LEHİMİZE BİR KARAR” dedi.Kahramanlı maddi sıkıntılar içerisinde bulunan kulüplerin maddi yükünün bu kararın uygulanmaya başlamasıyla hafifleyeceğini söyledi.Kulüpler Birliği Vakfı toplanarak tarihi bir karara imza attı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, önümüzdeki dönemde ligin yayın ihalesinin Kulüpler Birliği inisiyatifiyle yapılmasını kararlaştırdıklarını açıkladı.
TRABZON VE FENERBAHÇE KATILMADI

Kulüpler Birliği Vakfı, Haliç Kongre Merkezi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor dışındaki takımların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ toplantıda çok uzun süredir gündemlerinden olan bir konuyu görüştüklerini belirterek, "Kulüplerimiz için olduğu kadar Türk futbolu için de büyük önem arz eden, Türkiye profesyonel liglerinin, 'yayın hakları ve sponsorluk gelirleri dahil olmak üzere tüm gelir kaynak yönetimlerinin kulüpler Birliği  tarafından üstlenilmesi konusunu tartıştık" dedi.

 


Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV