banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

KAHRAMANLI İÇİNİ DÖKTÜ

kimse bize yardımcı olmadı.

12 Ocak 2016 Salı 14:46
KAHRAMANLI İÇİNİ DÖKTÜ
 Mersin İdmanyurdunun geçmiş dönem başkanı başkanı Ali Kahramanlı, Seçimden bir gün sonra kendisini ziyaret eden Spor Sayfamız sorumlusu Haldun Okdemir’e içini döktü. Kahramanlı yaptığı konuşmada, 8 yıl boyunca kulübe önemli hizmetler verdiğini söyledi. Hüseyin Çalışkan Başkanlığında seçilen Yeni yönetime başarı dileyen Kahramanlı, sözlerini şöyle sürdürdü

"Zor bir süreç, yeni yönetime başarılar diliyorum ama herkesin bu süreçte destek vermesi gerekiyor. Yıllardır bunu söyledik ama kimse bize destek olmadı, yalnız bıraktı. Biz Mersin İdman Yurdu’na hizmet ediyoruz. Gecemizi, gündüzümüzü, malımızı, canımızı verdik. Şu an bakıyorum sanki biz hiçbir şey yapmamışız gibi bir hava yaratılıyor. Burada kim görev alırsa alsın ben her zaman yeni yönetimin yanındayım. Onlar gibi çalışıp, mücadele edeceğim. Bu kulübü bırakmak benim için hakikaten çok zor. Bu kulüp benim çocuğum, evladım gibi. Ben aileme, çocuğuma ayırmadığım zamanı kulübe ayırdım. Hesaplarımız her zaman açık ve şeffaftır. Ben ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız bu kulübün parasını yemedik, çalmadık. Bu kulübe paramızı verdik. Bizim haberimiz olmadan bu kulübün parasını yiyene zehir zıkkım olsun."

Kahramanlı, kulübün icraatlarıyla ilgili kendi dönemlerine ait tüm hesapların incelenmesini istediklerini, tüm konularda şeffaf olduklarını sözlerine ekledi.

 

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Ali Kahramanlı Miy

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV