banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Kahramanlı ”artık kazanmak istiyoruz”

Kırmızı Lacivertli ekip son 33 yılın en kötü dönemini yaşıyor. Başkan Ali Kahramanlı”bu böyle gitmez artık kazanmak istiyoruz ”dedi.

22 Aralık 2015 Salı 14:28
Kahramanlı ”artık kazanmak istiyoruz”
 Sezon başından bu yana bir türlü başarı grafiğini yakalayamayan Mersin İdmanyurdun da alınan kötü sonuçlar taraftarlar ve yöneticileri çılgına çeviriyor. Geçtiğimiz sezonda başarı lı olan ve ligi 7.sırada bitiren Kırmızı lacivertli ekipte tüm beklentiler 2.devre maçlarında alınacak başarılı sonuçlara bağlı. Futbolcuların maddi ve manevi tüm sorunlarının hemen hemen halledildiğine dikkat çeken Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ”bu böyle gitmez kümede kalmak istiyorsak mutlaka kazanmamız lazım. Kazanamazsak küme düşeriz. Bununda çıkışı artık kolay olmaz ”dedi.

BURSA MAÇINI KAZANMALIYIZ

Sahalarında kaybedilen Kasımpaşa spor maçına değinen Başkan Ali Kahramanlı “her kes seyrettin. Daha birinci dakikada gol attık avantajlı başlamamıza rağmen son saniye golü ile kaybettik. Kazanmamız bir maçı rakibe hediye ettik 3 puan alsaydık morallenecektik. Olmadı olmuyor. Her nedense 90 dakikayı tamamlayamıyoruz. Bir dakika daha direnebilseydik hiç yoktan bir puanla ayrılıp şükredecektik. Bu maç geride kaldı. Şimdi Pazar günkü Bursa maçına kilitlendik. Bu maçta her maç gibi bizim için önemli. Kazanırsak her şey yeniden başlar. Futbolcularımıza güveniyorum ”dedi.

GİTMEK İSTEYEN GİDER

Bursa maçının ardından ilk yarı tatilinin başlayacağına da dikkat çeken Kırmızı Lacivertli ekibin başkanı Ali Kahramanlı” formamızı hakkıyla temsil etmek isteyen futbolcularımıza kapımız açık ama gitmek isteyen olursa da kapımız açık zorla hiçbir futbolcumuzu tutamayız. Bizi kim istemiyor kim huzursuzluk çıkarıyorsa zaten onları biliyoruz. Kadromuzu takviye edeceğiz. Gelmek isteyen çok futbolcu kapımızı çalıyor. Teknik direktörümüzün de isteği doğrultusunda takviye yapıp güçleneceğiz. Daha her şey bitmedi. Esas bizim için lig daha yeni başlıyor ”yorumunu yaptı.

İZOL”UMUDUMUZ VAR”

Kırmızı Lacivertli ekibin Başkanı Ali Kahramanlı ile bir araya gelen Mersin İdmanyurdunun Onursal Başkanı Hamit İzol ise her şeye rağmen kümede kalma konusunda umudunun bitmediğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yaşanan sıkıntıların içerisinde takıma maddi destek vermesine teşekkür eden Hamit İzol “Sn. Büyükşehir belediye başkanımızın Ali Kahramanlı ile el ele vermesi ve desteklerini esirgememesinin sevincini yaşamaktayız. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik kentede sıçrar ve Mersinimizin önü açılır. Kümede kalmak istiyorsak el ele vermeliyiz. Alacağımız birkaç galibiyet bizi puan sıralamasında uçurur ”dedi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV