banner68

banner101

11 Mayıs 2024 Cumartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

İZOL”YOLUN BAŞINDAYIZ”

Mersin İdmanyurdunun Onursal Başkanı Hamit İzol Kırmızı Lacivertli ekibin ligin ilk 2 haftasında aldığı 2 mağlubiyet üzerine bir açıklama yaptı.”Daha yolun başındayız” diyerek futbolcularına ve teknik heyete sahip çıkan İzol”hep destek tam destek” mesajını verdi.

24 Ağustos 2015 Pazartesi 16:29
İZOL”YOLUN BAŞINDAYIZ”
 Mersin İdmanyurdunun Onursal Başkanı Hamit İzol Kırmızı Lacivertli ekibin ligin ilk 2 haftasında aldığı 2 mağlubiyet üzerine bir açıklama yaptı.”Daha yolun başındayız” diyerek futbolcularına ve teknik heyete sahip çıkan İzol”hep destek tam destek” mesajını verdi. Onursal Başkan İzol sözlerini şöyle sürdürdü” Bilindiği gibi transfer yasağının yaşandığı bir ilk devre sezonundayız. Bu yasak ilk yarının sona ermesiyle kalkacak ve ikinci yarıda transfer yapma durumuna geleceğiz. Gerekirse kadromuzu güçlendirip takviye yapma olanağını elde edeceğiz. Mevcut kadromuz değil miydi? Bizi geçtiğimiz sezonda lig 7. yapan. Ama şimdi bakıyorum elde edilen talihsiz 2 mağlubiyet moralleri bozmuş. Ben buradan Kırmızı Lacivertli taraftarlarımıza Mersin sevdalılarına sesleniyorum; moraller bozulmasın, Daha yolun başındayız. Lig maratonu çok uzun “

HERKES BİRBİRİNİ YENEBİLİYOR

“Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da sürpriz skorlara hazırlık olun” diyen Mersin İdmanyurdunun Onursal Başkanı Hamit İzol “daha ilk haftada süper ligin en pahalı takımı Fenerbahçe Rizesporu yenemedi. Türkiye Futbol ligi enteresan bir lig en pahalı transferleri yapan, ünlü oyuncularını kadrosunda bulunduran takımlar iddiasız takımlara mağlup olabiliyorlar puan kaybediyor puan alabiliyorlar. Ben mevcut kadromuzun bu iki mağlubiyetin ardından toparlanıp puan sıralamasında yükselişe geçeceğine inanıyorum. Sizlerde inanın takımınıza tam destek hep destek verin. Görüyorum ki bazı yayın organları eleştirilere erken başlamış. Doğru bulmuyorum. Daha yolun başındayız”dedi.

KAHRAMANLI BOŞ DURMUYOR

Mersin İdmanyurdunun Başkanı Ali Kahramanlıya  geçirdiği rahatsızlık nedeni ile bir kez daha “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Hamit İzol “Kahramanlı Başkanımız boş durmuyor ”dedi. Başkan Kahramanlının maddi ve manevi desteğinin sürdüğünü hatırlatan Kırmızı Lacivertli Ekibin Onursal Başkanı İzol” Başkanımız Mersin İdmanyurdunun başarılı olması için her türlü desteği esirgemiyor. Transfer yasağının sürmesine rağmen ikinci yarıyı düşünerek Isaac Promise ile anlaşarak bu futbolcuya Kırmızı Lacivertli formayı giydirecek. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek olalım çünkü bizi başarıya şu andaki mevcut kadro götürecektir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV