banner68

banner101

banner108
03 Mayıs 2024 Cuma

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

İzol'dan Anlamlı çağrı

Mersin İdmanyurdu’nun Onursal Başkanı Hamit İzol yaptığı açıklamada, Kırmızı Lacivertli futbolculara ve yeni teknik direktör Bülent Korkmaz’a çok güvendiğini söyledi.

15 Ekim 2015 Perşembe 11:17
İzol'dan Anlamlı çağrı


İzol “Biz el ele verirsek, birbirimizi kucaklarsak başarıya ulaşırız. Geçtiğimiz sezonda isimlerini altın harflerle başarıya yazdıran futbolcularımız ne değişti de başarısızlığa uğradılar? Bunun cevabını bir an önce bulup puan sıralamasında alacağımız galibiyetlerle çıkışa geçmeliyiz. Bunun için tüm kent el ele vermeli ve kenetlenmelidir. Futbolcularımız köklü bir kulübün formasını taşımaktadırlar. Bu formayı giymek her futbolcuya nasip olmaz. Yakışanı yapıp taraftarlarını üzmemelidirler. Başarısızlıkta kendileri de Mersin’de kaybeder“ dedi.

DİSİPLİN ŞART

Kırmızı Lacivertli ekibin Onursal Başkanı Hamit İzol süper ligden düşmenin çok kolay ama çıkmanın çok zor olduğunun bilinmesini istedi. İzol “Bence, öncelikle birlik olmamız gerekiyor. Birbirimize sarılmamız ve hedeflerimizi iyi tanımamız gerekiyor. Disiplinli bir şekilde oynamalıyız. Futbol anlamında bunlar bizim için çok değerli. Eğer bunları bir araya getirirsek şansımız olduğunu düşünüyorum. Ama tabii ki ne kadar iyi olursak olalım, iyi de rakiplerimiz olacak. Bunun da farkındayız. Her rakip bizim için güçlü ve tehlikeli, her maçımız bizim için final. Biz Mersin İdmanyurduyuz. Önümüzde Trabzonspor maçı var bu maç bizim için galibiyetlerin bir başlangıcı olsun. Küslükler, dargınlıklar geride kalsın ve futbolcularımız yakışanı yapsınlar başarılara ulaşmak imkânsız değil.”

KAHRAMANLI”İNANÇ DOLUYUM”

Mersin İdmanyurdunun Onursal Başkanı Hamit İzol ile bir araya gelerek puan sıralamasındaki kötü gidişatı masaya yatıran Başkan Ali Kahramanlı ise her şeye rağmen futbolculara inandığını ve çok güvendiğini söyledi. Başkan Kahramanlı” ben geçtiğimiz sezondaki başarıları istiyorum. Kazanmalılar kazanmalılar ki kazansınlar. Bizler gibi taraftarlarımızda koskoca Mersin’de futbolcularımızdan başarı bekliyorlar. Bu haftaki rakibimiz Trabzonspor kazanmamız gereken bir karşılaşma bu maçı alırsak rahatlar ve kendimize güvenimiz gelir. Futbolcularımın iyi niyetlerinden kesinlikle şüphem yok. Bu maçı kazanırsak yolumuz açık olur .Süper ligde yenilemeyecek takım yok. Her takım birbirini yenebiliyor ”dedi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV