banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Hugo yerine Yunan dev

Siyah- beyazlılar 1.89 boyundaki ünlü santrfor Konstantinos Mitroglou’nun peşinde.

16 Haziran 2014 Pazartesi 20:40
Hugo yerine Yunan dev
 BEŞİKTAŞ, Hugo Almeida’nın yerini onunla çok benzer özellikleri olan Konstantinos Mitroglou ile doldurmayı hedefliyor... İsmi daha önce G.Saray ile de anılan Yunan yıldız, siyah-beyazlıların 1 numaralı yabancı santrfor adayı... 

ESASINDA Mitroglou’nun maliyeti çok yüksek. 1.89 boyundaki golcü İngiliz ekibi Fulham’a geçen sezonun devre arasında 12 milyon pounda geldi. Ama 4 yıllık sözleşme imzaladığı takımında sadece 3 maçta forma giyebildiği çünkü sakatlıklarla boğuştu. Mitroglou, Premier Lig’e veda eden takımından ayrılmayı kafasına koydu ama Fulham da böylesine yüksek bonservis ücreti ödediği oyuncusunu ucuza bırakmak istemiyor. Diğer taraftan Championship’e düştüğü için gelirleri azalan Fulham yüksek maliyeti sebebiyle oyuncuyu elden çıkarmayı düşünüyor. 

ALMANYA’DA YETİŞTİ

SİYAH-BEYAZLILAR şu anda Dünya Kupası’nda Yunanistan Milli Takımı ile mücadele eden Mitroglou’nu transfer etmek için İngiliz ekibiyle temasa geçti. Beşiktaş ünlü oyuncuyu kiralama seçeneğini düşünüyor. 

ALTYAPI eğitimini Almanya’da alan Mitroglou kendisini Premier Lig’de çok fazla gösteremedi ama onun Ada’ya transfer olmasında geçen sezonun ilk yarısında sergilediği performans çok etkili oldu. 26 yaşındaki oyuncu Olympiakos’ta geçirdiği ilk devrede 19 resmi maça çıkıp 17 kez fileleri sarstı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Anderlecht deplasmanında da hat-trick yapmayı başaran Mitroglou’nun Yunanistan Milli Takımı formasıyla çıktığı 33 maçta 8 golü bulunuyor.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV