banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Güneş hedef büyülttü

Mersin Tenis ve ihtisas kulübünün engelli olmasına rağmen en başarılı tenisçilerinden olan Oğuzhan Güneş azmi ve başarılarıyla göz dolduruyor.2 yıldan bu yana antrenör Atilla Kökver hocanın çalıştırdığı Güneş hedef büyülterek gözünü Türkiye şampiyonasına dikti.

12 Ocak 2016 Salı 14:51
Güneş hedef büyülttü
 Mersin Tenis ve ihtisas kulübünün engelli olmasına rağmen en başarılı tenisçilerinden olan Oğuzhan Güneş azmi ve başarılarıyla göz dolduruyor.2 yıldan bu yana antrenör Atilla Kökver hocanın çalıştırdığı Güneş hedef büyülterek gözünü Türkiye şampiyonasına dikti. Tecrübeli çalıştırıcı Kökver tekerlekli sandalye sporcusu Oğuzhan Güneş için ne kadar övünse azdır. Kökver” Oğuzhan Güneş Kulübümüzün yetiştirdiği Tekerlekli sandalye sporcusudur.İki yıl önce birlikte çalışmalara başladık.

Düzenli bir program içerisinde çalışmaları yoğun bir biçimde sürdürerek başarıyı yakaladık. Çalışmalara başlarken iki hedef koymuştuk, birinci hedef Türkiye şampiyonu olmak daha sonra ikinci hedef olarak da olimpiyat oyunlarına katılabilmektir.

ŞAMPİYON OLDU

Birinci hedefimiz olan Türkiye şampiyonluğuna 18/20 Kasım 2015 tarihlerinde Mersin de yapılan Türkiye şampiyonasında gençler kategorisinde şampiyon olarak eriştik.

Şimdi daha zorlu bir hedef olan olimpiyatlara gidebilmek için dünya sıralamasında belli bir yere gelmek zorundayız.

Bunun için özellikle yurtdışında yapılan uluslararası turnuvalara daha çok katılarak puan toplamak ve üst sıralara yükselmektir.

MADDİ DESTEK ŞART

Bu turnuvalara gidebilmemiz için maddi desteğe ihtiyacımız vardır.

Özellikle sponsorluk sisteminin devreye girmesi ile oyuncumuzun olimpiyatlara gidebilmesinin yolu açılacaktır. Sporcumuz Oğuzhan Güneş’in Olimpiyat oyunlarına katılarak Mersin’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuzdur. Kamu kuruluşlarının ve özel sektörün bu konuya duyarlı olacağını ümit eder, destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim”.

 

 

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV